Şi angajaţii DNA au probleme cu banii Peste 150 de salariaţi ai Anticorupţiei îşi cer salariile prin sălile de judecată (document)



Direcţia Naţională Anticorupţie a fost chemată la judecată de peste 150 de salariaţi, din cauza banilor! Printre angajaţii DNA nemulţumiţi că nu şi-au încasat drepturile băneşti cuvenite se află şi patru constănţeni (Victor Sorin Băran, Doru Dinuţ, Viorel Petroşan şi Gabriel Rătăvoi).

Iniţial, dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Bucureşti, pe data de 3 ianuarie 2013, la Secţia a VIII-a Conflicte de muncă şi asigurări sociale. Pe data de 27 martie, magistraţii completului C7 au înaintat cauza Secţiei a II-a Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalului Bucureşti. Pe data de 5 iunie, judecătorii Secţiei a II-a Contencios Administrativ şi Fiscal au admis excepţia necompetenţei funcţionale. Pe cale de consecinţă, cauza a fost scoasă de pe rol şi înaintată spre competentă soluţionare Secţiei a VIII-a Conflicte de muncă şi asigurări sociale a Tribunalului Bucureşti. Zis şi făcut! Recent, dosarul a fost trimis spre soluţionare completului de judecată C26. Primul termen a fost stabilit pentru data de 25 septembrie.

În secţiunea „Documente” poate fi citită lista completă a salariaţilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie care îşi cer drepturile salariale prin sălile de judecată.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine sunt şi ce averi au Oamenii „din umbră“ ai DNA Constanţa

06 Oct 2014 10612