Tragedie rutieră pe DN 2B Un mort şi trei răniţi după ce două maşini s-au ciocnit frontal

Traficul pe DN 2 B Buzău - Brăila a fost blocat, în această după-amiază, în urma unui accident rutier soldat cu un mort şi trei răniţi, după ce şoferul uneia dintre maşini a pătruns pe contrasens.

Accidentul s-a produs pe DN2B Buzău-Brăila, la intersecția cu DJ203 Țintești. O persoană a decedat, iar alte trei sunt rănite, după ce un autoturism Dacia Logan s-a ciocnit cu un autoturism de teren Hyundai, ambele cu numere de Buzău, informează România TV.

Se pare că şoferul autoturismului Logan, un bărbat de circa  60­  de ani, a intrat  pe contrasens şi a izbit  autoturismul  de teren în care se aflau patru persoane. În urmă tamponării , şoferul Loganului a decedat iar trei persoane din maşina de teren au fost rănite, fiind transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean. Conducătorul jeepului  a scăpat fără leziuni din impact, dar, conform legii , a fost dus la spital pentru a­i fi recoltate probe biologice.

Există însă, informaţii conform cărora, şoferul decedat ar fi suferit de o formă gravă de diabet şi este posibil  să nu fi fost apt să conducă autovehicule pe drumurile publice.


Sursa foto: romaniatv.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

LAURENTIU

04 Mar, 2017 21:55

FORMA RARA DE DIABET? LA ORE ACTUALA DIABETUL ESTE O BOALA COMUNA LA CAT ZAHAR SE CONSUMA

Articole asemanatoare

Accident rutier grav la Eforie Nord. O victimă (galerie foto+video)

16 Aug 2019 8358

Accindent pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța

25 Nov 2015 1965

UPDATE. Trei răniți în urma unui accident rutier pe DN39, la Eforie

14 Jun 2015 3052

Ghinionul unui şofer din Franţa A accidentat o căruţă şi a omorât un tânăr din Mereni

30 Apr 2014 2572