Astăzi e ziua de naştere a vicecampioanei europene Filis Şerif



Filis Şerif, profesor la catedra de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa, îşi serbează astăzi ziua de naştere, fosta sportivă împlinind 37 de ani. Filis a practicat cu rezultate deosebite gimnastica ritmică, cucerind în 1993 medalia de argint cu echipa la Campionatul European de junioare de la Bucureşti. La aceeaşi întrecere s-a calificat în două finale, la coardă şi la minge, intrând astfel în primele opt sportive de pe continent. La junioare, a cucerit şi titlul balcanic, cu echipa, iar la individual a ieşit a doua, la minge şi panglică. A participat şi la Campionatul Mondial de senioare. Filis a fost descoperită de profesoarele Cristiana Costara şi Vasilica Râşniţă, ulterior lucrând doar cu Cristiana Costara.  


 
Ieri, handbalistul Mladen Rakcevic, de la HC Dobrogea Sud, a împlinit 34 de ani, iar colegii de la liderul Diviziei A i-au oferit pivotului din Muntenegru mai multe cadouri, inclusiv un tricou (albastru, cu steagurile României şi Muntenegrului), cu mesajul „La mulţi ani, brat (n.r. frate)!“, iar la fiecare literă din prenumele său, Mladen, au fost formate alte şase cuvinte: Mândrie, Loialitate, Amiciţie, Determinare, Energie şi Noroc.  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

11 Feb, 2016 20:16

La multi ani Filis !!

Articole asemanatoare

Sportive de la CSS1 Constanța, pe podium și la Cupa „Irina Deleanu“ la gimnastica ritmică (GALERIE FOTO)

03 May 2022 2210

Gimnastică ritmică CSS1 Constanța, medalii la Cupa României și la Campionatul Național de Ansambluri (galerie foto)

19 Nov 2019 2505

Antrenor la CS Keru Kento Constanţa Surpriză de ziua de naştere a lui Lucian Stoicoci, în tabăra de la Fundata (galerie foto)

11 Feb 2017 7182

„Progresul a fost evident“ Gimnastele de la CSS1, rezultat scontat la Naţionalele de la Constanţa

10 Jul 2014 2103

CSS1 Constanţa a urcat pe podiumul naţional la gimnastică ritmică (galerie foto)

01 Jul 2014 4269

Medalie naţională de bronz pentru CSS1 Constanţa la gimnastică ritmică

30 Jun 2014 3298