Cum îi ia faţa Moga lui Mazăre în campania pentru prezidenţiale

Deşi informaţia potrivit căreia senatorul Nicolae Moga va coordona campania electorală pentru alegerile prezidenţiale în PSD Constanţa se vehicula de câteva luni, după schimbul de replici acide între Radu Mazăre şi premierul Victor Ponta, lucrurile par cumva mai aproape de clarificare.

Amintim că primarul municipiului Constanţa i-ar fi reproşat prim-ministrului, şeful său pe linie de partid, faptul că nu se întâmplă nimic în problema transferului unui pachet din acţiunile Portului Constanţa de la Ministerul Transporturilor către administraţia publică locală.
Totodată, Mazăre i-ar fi atras atenţia lui Ponta asupra campaniei electorale pentru proximul scrutin, în sensul în care se pare că PSD Constanţa va fi ceva mai... letargic, dacă problema transferului acţiunilor din Port nu se va rezolva.

Astfel, numele lui Moga pare sigur în ecuaţia campaniei electorale, mai ales că senatorul PSD de Constanţa este de mult timp în graţiile conducerii centrale a partidului. Pentru moment însă, parlamentarul nu confirmă (încă) informaţia. „Adunarea Generală a PSD Constanţa hotărăşte şi trebuie votat până pe 12 septembrie. Eu nu ştiu de această propunere. Sunt alţi colegi care ar face mai bine această treabă“, a declarat, destul de diplomat, Nicolae Moga, pentru ZIUA de Constanţa.
Moga se află la al doilea mandat de senator şi, spre deosebire de alţi colegi de-ai săi, fie ei şi seniori, ca el, este cunoscut în judeţ, având relaţii bune cu mulţi dintre primari, indiferent de orientarea politică.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Senatorul Nicolae Moga este coordonatorul campaniei PSD în Constanța!

12 Sep 2014 2493

Ce spune senatorul Moga despre coordonarea campaniei prezidenţiale a PSD Constanţa

25 Aug 2014 2033