Facilitati pentru autoritati

Reprezentantii administratiilor publice vor putea demara incepand de luna viitoare proiecte de investitii prioritare, infrastructura, modernizare si dotare a armatei, plata lucrarilor executate urmand sa se realizeze esalonat, pe mai multi ani, de la momentul finalizarii proiectului. Pe perioada executarii lucrarilor, platile vor fi asigurate de catre institutii financiare, pe baza unor angajamente legale, cu incadrarea in sumele aprobate pentru creditele de angajamente. Guvernul a aprobat, in urma cu doua zile, un mecanism de finantare care va asigura sumele necesare proiectelor de investitii la nivelul ordonatorilor principali de credite, fara a utiliza resursele bugetare pana la momentul predarii acestora. Prevederile Ordonantei de Urgenta se vor aplica proiectelor de investitii si altor cheltuieli asimilate investitiilor care se realizeaza pe o perioada mai mare de un an si ai caror beneficiari sunt ordonatorii principali de credite.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 814

Ministerul Finanțelor Publice a reglementat data plății salariilor la instituțiile publice. De unele nici nu știm că există. Lista integrală

09 Mar 2017 13230

Sevil Shhaideh - „Anul acesta finalizăm 90,3 kilometri de autostradă”

27 Jan 2017 1992

CSM recomandă ordonatorilor de credite eliminarea discrepanțelor salariale din sistemul judiciar

23 Aug 2016 1639

Două zile în care proiectul bugetului va fi dezbătut de comisii

12 Dec 2015 1500