„PDL rămâne a doua forţă politică din judeţ!" Chiru nu vrea să facă parte din Consiliul lui Mazăre

Christian Gigi Chiru a anunţat în cadrul unui briefing post electoral că renunţă la mandatul de consilier în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa. Fostul candidat ApC la Primăria municipiului Constanţa a precizat însă că va susţine proiectele benefice oraşului prin reprezentanţii partidului în CLM.

Chiru a explicat că nu vrea să facă parte din administraţia Mazăre, pentru a nu valida deciziile proaste ale acesteia. „Voi trimite, în schimb, specialişti în Consiliul Local, care să susţină proiectele bune pentru oraş", a specificat Chiru.

Fostul aspirant la mandatul de primar al Constanţei a mai spus că a pierdut o bătălie, nu războiul, dar şi că nu a obţinut procentul dorit. „Nu este un procent care să mă mulţumească, dar ne încadrăm în media naţională, este un moment de reoganizare pentru partid, nu mă gândesc să demisionez", a comentat Gigi Chiru.

De asemenea, el a afirmat că proiectul Primăria Constănţenilor va merge mai departe în aceeaşi formulă şi clădire, dacă proprietarul va permite acest lucru, dacă nu, în alt amplasament.

Candidatul ApC la funcţia de primar al Constanţei speră ca municipalitatea să preia programul „Constanţa, capitală culturală europeană" şi să-l fructifice în favoarea oraşului.

Explicând costurile campaniei sale electorale, Chiru a declarat că valoarea acesteia nu depăşeşte 100.000 de euro şi consideră că reprezintă doar 10% din valoarea campaniei duse de actualul primar.

Totodată, Christian Gigi Chiru a mulţumit celor 18.000 de constănţeni care l-au votat şi le-a cerut scuze acelora care au fost deranjaţi în numele său, total eronat, de campaniile agresive duse de ceilalţi candidaţi. „Practic, în ultimele două săptămâni, am fost ţinta atacurilor murdare ale contracandidaţilor care s-au luptat cu mine, de parcă eu aş fi fost primarul Constanţei. Sigur că m-am simţit şi onorat în aceeaşi măsură că m-au perceput ca pe adevăratul adversar. Din păcate, s-au consumat energii inutile în lupta cu mine şi nu în cea adevărată, cu Mazăre", a conchis Chiru.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri electorale 2024 Christian Gigi Chiru, după respingerea candidaturii - „Rămân în spațiul public ca un vajnic susținător al valorilor Dobrogene”

03 May 2024 293

Rianna Chiru și Ana Biciușcă, eleve la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari, reprezentantele României în cadrul unui proiect Erasmus (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 425

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, declarații după achitarea definitivă – „S-a făcut dreptate!“

12 Apr 2024 591

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, achitat definitiv pentru ucidere din culpă

11 Apr 2024 838

Cu acordul Primăriei Constanța Meridian Project & Logistic SRL investește într-un imobil cu cinci etaje pe bulevardul Mamaia

08 Apr 2024 499

Curtea Supremă de Justiție, în pronunțare în dosarul fostului senator Gigi Chiru!

01 Apr 2024 631

Județul Constanța Sportivii de la Shobu Lumina, peste 50 de medalii la „Moldavian Challenge Cup“ (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 1520

Chiros SRL, firma care deține Cherhanaua Ovidiu, în proces cu Garda de Mediu Constanța

25 Feb 2024 926

CJPC Constanța Protecția Consumatorilor a descins la Cherhanaua Ovidiu de pe strada Primăverii. Amendă aplicată și închidere temporară a locației (FOTO)

20 Feb 2024 2142

Primăria Lumina cere insolvența Alboram SRL, firmă controlată de Constructii Hidrotehnice SA, unde acționar este Mihai Lupu, președintele CJ Constanța!

06 Feb 2024 2607

Imobiliare Constanța O firmă dorește să edifice un bloc de 6 etaje aproape de Hotel Oxford, de pe bulevardul Mamaia

04 Jan 2024 1131

Firme din Constanța Modificări importante într-o companie administrată de un fost candidat la Primăria Constanța

27 Dec 2023 1070

Fostul senator Gigi Chiru, acțiune extraordinară la Curtea Supremă! Instanța a admis în principiu cererea

17 Dec 2023 817

Firme Constanța Blue Bike Development SRL, modificări în societate, adoptate de asociații Caraivan, Iorgoveanu și Petre

15 Dec 2023 1031

LIVE VIDEO+TEXT Primăria Lumina a finalizat proiectul „Parc tematic pescăresc sat Sibioara, comuna Lumina, județul Constanța” (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Dec 2023 2221