Stavrositu şi Chiru îşi ascut armeleRăzboi în PDL Constanţa. Organizaţia Municipală vs. Organizaţia Judeţeană

PDL Constanţa se scindează din nou. Conflictul la scenă deschisă are loc între Organizaţia Municipală şi Organizaţia Judeţeană.

Astfel, deputatul Maria Stavrositu a susţinut, ieri, o conferinţă de presă, eveniment în contextul căruia a expus motivele pentru care încă este lider al Organizaţiei Municipale, în vreme ce Biroul Permanent Local (BPL) rămâne în picioare. Stavrositu a declarat că informaţia conform căreia PBP-ul a fost dizolvat este o intoxicare şi a criticat dur activitatea lui Christian Gigi Chiru, liderul Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, fost candidat ApC la mandatul de primar. Deputatul a precizat, din acest punct de vedere, că în opinia sa „Chiru nu are capacitatea să aducă organizaţia spre un rezultant performant", dovadă fiind scorul obţinut la scrutinul din 10 iunie. Alături de Maria Stavrositu, la conferinţa de ieri au participat fostul consilier judeţean Adrian Gheorghiţă, fostul consilier local Cristian Tănase, vicepreşedintele BPL, Claudiu Georgescu, dar şi Mihai Petre, secretar general adjunct al PDL Constanţa. Este oportun să amintim că, potrivit unui comunicat semnat de Chiru, Mihai Petre a fost exclus din PDL Constanţa, iar Stavrositu demisă de la conducerea Organizaţiei Municipale. Atât Mihai Petre, cât şi deputatul Colegiului 10 au precizat, ieri, că excluderea, respectiv demiterea au fost nestatutare.

Ideea centrală a evenimentului a fost aceea că liderul judeţean al partidului ar acţiona contra intereselor PDL Constanţa, prin încălcări repetate ale statutului. Nu în ultimul rând, Maria Stavrositu a anunţat organizarea, la finalul acestei săptămâni, a unui Consiliu de Coordonare Local, în cadrul căruia va fi analizată activitatea Biroului Permanent Local.

Deputatul Stavrositu a contestat, la Comisia Judeţeană pentru Statut, Etică şi Litigii, decizia BPJ prin care a fost demis din funcţie.

„Se ocupă de distrugerea PDL Constanţa"

În replică, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, ne-a declarat că nu este deloc interesat să comenteze criticile pe care i le-au adus colegii săi. „Nu mă interesează şi nu comentez declaraţiile unor trădători, care de două luni de zile se ocupă de distrugerea Organizaţiei PDL Constanţa".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.