Vezi ce-l recomandă pe Dinu Gheorghe să fie primar

PP-DD Constanţa a trimis ieri un comunicat de presă în care susţine cu argumente de ce Dinu Gheorghe ar trebui să fie primarul Constanţei.

Potrivit documentului mediatic, Dinu Gheorghe este născut, crescut şi educat în Constanţa şi îşi doreşte ca oraşul să redevină ce a fost odată. În comunicat se mai arată că Dinu Gheorghe a copilărit în zona Cazinoului (Cazinou care astăzi a ajuns o relicvă - abandonat de administraţia Mazăre, ca de altfel toate problemele importante). Candidatul PP-DD a absolvit şcoala generală numărul 2, care se află lipită de Geamia turcească, dar care astăzi a fost demolată, fiind construită pe locul ei o Bancă cu pereţii din sticlă, schimbându-se astfel identitatea Pieţei Ovidiu. Dinu Gheorghe a absolvit Colegiul Mircea cel Bătrân - colegiu unde îl vedem printre premianţi şi a finalizat cursurile Facultăţii de Drept în cadrul Universităţii Bucureşti (cu media 10 la examenul de licenţă). Este Doctor în Drept, în cadrul ASE Bucureşti, specializarea Dreptul Comerţului Internaţional. A absolvit două masterate, specializându-se în Dreptul Familiei, Dreptul Civil, Penal şi Legislaţie Economică în cadrul Universităţii Al. I. Cuza din Iaşi şi un Master internaţional în Franţa - pe probleme de Justiţie, Administraţie şi Poliţie Comunitară, în cadrul Institutului de Înalte Studii Juridice din Clermont-Ferrand. Dinu Gheorghe coordonează mai multe masterate printre care: în dreptul maritim, în dreptul afacerilor europene etc.

Poliţia Locală va fi coordonată de un profesionist

Dinu Gheorghe a fost expert criminalist, şeful serviciului de investigaţii economico-strategice, ocazie cu care s-a luptat în direct cu criminalii, tâlharii, hoţii şi teroriştii. Ca atare, Poliţia Locală din subordinea Primarului va fi coordonată de un profesionist, susţin reprezentanţii PP-DD. Tot de Dinu Gheorghe vor fi coordonaţi toţi angajaţii Primăriei care în majoritate au fost studenţii lui, atât la Universitatea Ovidius, cât şi la Facultatea de Drept şi Administraţie Publică Spiru Haret din Constanţa.

Candidatul PP-DD-ului este un foarte bun diplomat

Nu în ultimul rând Dinu Gheorghe este cea mai apreciată personalitate din Constanţa, fiind invitat la Congrese şi Sesiuni Ştiinţifice internaţionale în SUA, GERMANIA, FRANŢA, ELVEŢIA, CIPRU etc. Ca exemplu, Dinu Gheorghe a fost invitat în Germania de Consilierul personal al Cancelarului Germaniei - Angela Merkel, de dl Werner Weidenfild, a fost invitat în Israel de Ministrul cu Probleme Strategice, dar şi de Ministrul Cultelor, a fost invitat în Turcia de simbolul creştin al ortodoxiei, de Prea Sfinţia Sa BARTOLOMEU al CONSTANTINOPOLULUI, a fost la întâlniri cu reprezentanţi ai Congresului SUA şi specialişti din domeniile strategice americane.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Are o diplomă în jurnalism. Fostul parlamentar Marian Vasiliev și-a făcut o firmă de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune

05 Aug 2022 1985

Foştii preşedinţi ai PP-DD Constanţa, la Înalta Curte de Casaţie

24 Oct 2017 2205

Sentinţă definitivă în dosarul foştilor preşedinţi ai PP-DD Constanţa Mariana Ciuciuleacă - cinci ani. Nicolae Aldea - şase ani

24 May 2017 7079

După alegerile din 11 decembrie, trei dintre foştii parlamentari de Constanţa au rămas fără mandat. Alţi 12 nu au mai candidat, cu sau fără voia lor! (galerie foto)

17 Dec 2016 5534

8 decembrie, noul termen de judecată în dosarul foştilor preşedinţi ai PP-DD Constanţa

31 Oct 2016 2229

Hotărâre definitivă în dosarul fostei conduceri a PP-DD Constanţa

29 Aug 2016 2317

Candidatul independent la primăria Constanţa George Andrei Popescu - „Constănţenilor le propun să înveţe să îşi iubească oraşul“

27 Apr 2016 12996

Consilierul local Dumitru Cojocaru, noul lider PND Agigea

22 Mar 2016 1894

Marin Hristoaie, viceprimarul din Negru Vodă, a trecut de partea PND

14 Mar 2016 3937

Comunicat PND

14 Mar 2016 1853

Comunicat UNPR

11 Mar 2016 1462

Fosta conducere a PP-DD Constanţa, menţinută sub control judiciar

02 Mar 2016 2548

Comunicat UNPR 19 IANUARIE 2016

19 Jan 2016 1401

Migraţii pe scena politică de la Constanţa

24 Dec 2015 2314

1000 de membri de la UNPR Constanța au plecat la PND

23 Dec 2015 2930