Davia Brau, bere buna fara nota de plata

davia_brau_1.jpgDacă ai drum prin centrul oraşului, trebuie să mergi la Davia Brau. Este situat pe strada Smîrdan nr. 18, perpendiculară pe Mircea cel Bătrân.

Nu este un local foarte cunoscut, probabil pentru că nu e de fiţe, dar merită fiecare minut petrecut acolo.

Poţi sta în interior, la parter, doar că intră şi ies clienţi în permanenţă, aşa că se formează curent de aer ce poate fi deranjant, în special iarna.

Tot în interior, poţi alege o masă la subsol, unde totul este aranjat simplu, dar cu bun gust. Sunt destul de multe mese, au loc 30 de persoane fără probleme şi poţi chiar închiria acel spaţiu pentru petreceri. Au şi doi tipi care cântă în fiecare weekend, aşa că nu duci lipsă de muzică bună, de la blues la lăutărească.

Terasa este deschisă vara şi chiar poţi sta foarte liniştit acolo pentru că este destul de departe de strada Mircea cel Bătrăn şi traficul pe Smîrdan aproape că nu există. Au şi o plasmă unde poţi vedea meciuri live, mai ales că acum e cald şi începe campionatul mondial.

davia_brau_2.jpgMâncarea este chiar bună şi foarte acceptabilă ca preţ. Băutura la fel, plus că este unul din puţinele localuri din oraş unde poţi bea o bere nefiltrată la un preţ mic, 8 lei.

Ospătarii sunt amabili, dar cam în vârstă şi de modă veche. Eu când am cerut nota de plată, nu s-a obosit nici măcar să scrie produsele comandate şi suma pe o hârtie, ca să nu mai vorbesc de bonul fiscal, doar mi-a zis suma şi aştepta banii. Înţeleg că e mai lejer, dar nu se procedează aşa. Dacă ceri bonul fiscal, îţi este adus fără probleme. Oricum, la câte oferă barul, poţi trece peste anumite minusuri.

Societatea Davia Brau SRL se ocupă de bar, care îi are ca asociaţi pe Dan Ionuţ Nedelcu, Gheorghe-Tihon Pavelescu şi soţia acestuia, Georgeta, care mai este implicată în Eta New Product SRL.

Dan Ionuţ Nedelcu se mai ocupă de Business Data Development SRL, Agenţia Maritimă Nedelcu SRL şi Neda Marine SRL.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.