Corpul de Control al ministrului sanatatii verifica actele Sanatoriului Techirghiol

La doar o săptămână de la preluarea activităţii de către noul manager al Sanatoriului Balnear Techirghiol, Silviu Rusu, o echipă de control de la Ministerul Sănătăţii a venit în verificare.

Informaţia ne-a parvenit prin intermediul unui comentariu, la materialul de ieri „Cum a fost revocată Indiran Logofatu de la Sanatoriul Techirghiol", la care unul dintre cititori posta informaţia potrivit căreia reprezentanţii ministerului ar fi venit să verifice modul în care s-a făcut numirea lui Rusu în fruntea Sanatoriului.

Contactat telefonic, managerul Sanatoriului ne-a declarat că într-adevăr, de ieri, până pe 1 iulie, o echipă formată din două persoane de la Corpul de Control al ministrului a venit să verifice activitatea economică a unităţii. „Nu este vorba de verificarea numirii mele, ci doar a activităţii economice a fostei conduceri", a mai adăugat Rusu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța azi Operatorii economici din Satul de Vacanță susțin o conferință de presă, ca urmare a acuzațiilor aduse Horia Constantinescu (FOTO)

07 Aug 2023 1890

Curtea de Conturi, în control la Ministerul Apărării Naționale! Ce s-a descoperit

02 Mar 2021 1790

O licitație a Ministerului Apărării, contestată de o firmă cu capital austriac. Cum s-a soluționat

26 Aug 2020 2089

Cătălin Grasa, „numărat ca la box“ de preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu

01 Oct 2019 3943

Corpul de control, trimis la Ministerul de Finanțe și la ANAF pentru verificări în cazul banilor ce trebuie recuperați de la Klaus Iohannis

25 Jul 2018 2160

Ministrul Energiei avertizează că DNA ar putea ajunge la un Complex Energetic

28 May 2015 1760

Aeroportul Mihail Kogălniceanu, în atenţia Corpului de Control al Ministerului Transporturilor

01 Oct 2014 4147