Noi realizări ale societăţii Termica Distribuţie Năvodari Piaţetă cu două fântâni arteziene şi o parcare cu 50 de locuri

Suprafaţa spaţiilor verzi din oraşul Năvodari se măreşte în fiecare lună, datorită piaţetelor amenajate de societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL. Cu jardiniere, fântâni arteziene, spaţii verzi, bănci de odihnă şi spaţiu de joacă pentru copii - aşa arată piaţetele din oraşul condus de primarul Nicolae Matei.

Năvodărenii care locuiesc pe străzile Rândunelelor şi Pescăruşului au la dispoziţie, de săptămâna trecută, o nouă piaţetă. În acest spaţiu se găsesc două fântâni arteziene, jardiniere, bănci de odihnă şi multă verdeaţă. Tot aici a fost amenajată şi o platformă betonată, unde vor fi montate tobogane, leagăne şi alte obiecte de joacă. Piaţeta se află în zona blocurilor R4-R5, lângă punctul termic 8. Potrivit directorului de producţie al societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL, Silvia Caracostea, valoarea investiţiei s-a ridicat la suma de 500.000 de lei.
În acelaşi timp, angajaţii societăţii muncesc de zor pentru a finaliza, în această săptămână, parcarea din zona blocului H4, de pe strada Cabanei. Spaţiul va putea găzdui până la 50 de automobile ale celor care locuiesc în această zonă. „Lucrările au avansat şi la parcarea de pe strada Rândunelelor, din zona blocului R7. Vrem să rezolvăm în proporţie de 90% problema spaţiilor de parcare din oraş“, a declarat Silvia Caracostea. Aceasta a anunţat că o altă parcare va fi amenajată de către angajaţii societăţii tot pe strada Rândunelelor, în zona blocurilor R1, R2 şi RA1.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mandatele administratorilor provizorii ai BTT Perla Costineștiului au fost prelungite

17 Jan 2019 1761

Ce cuprinde ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor BTT Perla Costineștiului

23 Oct 2018 1739

Termica Distribuţie Năvodari SRL îşi reface stocurile de motorină (document)

25 May 2016 2734

Achiziţii de jumătate de milion de lei, la Termica Distribuţie Năvodari SRL (document)

23 May 2016 2563

Încă o stradă asfaltată şi reabilitată Termica Distribuţie Năvodari continuă investiţiile în forţă

08 Oct 2014 1477

Veşti bune! Termica Distribuţie Năvodari începe livrarea agentului termic de la 1 noiembrie

07 Oct 2014 1837