Prefectul verifica bolnavii inchipuiti din deconcentrate

Plecarea PSD de la Guvern, coroborată cu schimbarea majorităţii în Parlament, a făcut ca mulţi directori de deconcentrate să se îmbolnăvească subit.

Epidemia post-guvernare a directorilor PSD are o explicaţie logică: păstrarea posturilor până la clarificarea situaţiei politice. În speranţa că îşi vor menţine poziţiile de conducere, măcar până la desemnarea viitorului preşedinte al statului, directorii instituţiilor deconcentrate şi-au asigurat un certificat medical, deşi pe mulţi dintre bolnavi i-am văzut zâmbitori în maşini, prin oraş, sau pe la cumpărături, prin supermarket-uri. Această îmbolnăvire închipuită a unor directoraşi, precum şi numărul mare de concedii medicale anunţate în aceeaşi perioadă se pare că a iscat curiozitatea prefectului Claudiu Palaz. În urma unei informări telefonice, prefectul a aflat că, la ora actuală, se află în concediu medical următorii şefi de deconcentrate: Daniela Neagu - director coordonator adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Cristina Samoilă - director coordonator la Casa Judeţeană de Pensii, deşi pe 8 octombrie a participat, la Prefectură, la întâlnirea cu pensionarii şi n-avea nimic, Mihaela Ristea - director coordonator al Agenţiei de Plăţi Sociale, Boris Parpală - director coordonator al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Marin Laurenţiu - directorul Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral - care ieri se plimba zâmbitor cu maşina, stând în dreapta unei şoferiţe brunete, Rodica Vasile - director tot în cadrul DADL, Ion Aurelian Florentin - director coordonator al Inspectoratului Teritorial în Construcţii SE. Molima ce a dat în directorii PSD este cu atât mai „ciudată" cu cât şeful lor pe linie de partid, Radu Mazăre, le-a cerut demisia din funcţiile în care i-a promovat.

Având în vedere numărul mare de îmbolnăviri, prefectul Claudiu Palaz va solicita tuturor certificatele medicale doveditoare şi va solicita specialiştilor confirmarea diagnosticelor menţionate.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

MOTANUL ATOTSTIUTOR

12 Nov, 2009 18:05

Si pe escrocu de TELICEANU DANIEL fost director la Directia pentru Tineret sa-l verifice cineva ca se plimba pe ,,strase" ca un caine dezlegat si face campanie electorala cat e ziua de mare ca e sanatos tun...A aparut si in ,,Uups de Constanta ",pe cand se ducea la firmele sale infiintate in 2006 cand a devenit director si a devalizat banii de la buget . Presedinte de TINERET LIBERAL ,adica primulcare poate fi caracterizat :hot,nesatul,parvenit,marlan ,incompetent ,pervers si laudaros cu relatiile sale pe care le alimenteaza din banii furati .Unde te pui ca se lauda ca nu e frica de nimeni ca ta-su e mare militian(pardon POLITAI)

gigel

15 Oct, 2009 17:34

de aia a fost la SF PARASCHIVA la IASI, NEAGU de la itm de bolnava ce era nu??Verificati concediul medical al acestei japite.I-a banii statului de pomana.Ar trebui sa fie alaturi de Ciobanu la puscarie, facea acelasi lucru ca si el.

Articole asemanatoare

Îți dorești să lucrezi la Pompieri? ISU Dobrogea caută să ocupe prin încadrare directă 12 posturi de execuție

06 May 2024 498

Începând de azi Oportunitate de angajare în SRI – este vizat un post de ofițer operativ/analist

06 May 2024 452

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 671

Paște 2024 Tradiții și obiceiuri în Vinerea Mare. Iată ce NU ai voie să faci

03 May 2024 591

Angajări la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea”! Iată ce posturi sunt vacante

03 May 2024 925

DIICOT a făcut mai multe rețineri! Droguri în zona Centrului Vechi din București. Oficial de la procurori

02 May 2024 487

Post vacant la Spitalul Municipal Medgidia. Iată condițiile

02 May 2024 425

Spitalul Clinic CF Constanța angajează. Ești interesat?

02 May 2024 653

Joia Mare. Tradiții și superstiții. În ziua celor 12 denii se prepară cele mai importante copturi

02 May 2024 3799

Cum poți prepara cel mai savuros grătar vegan sau de post?

01 May 2024 375

Vrei să lucrezi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța? Mai multe posturi, scoase la concurs

01 May 2024 857

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia angajează medic specialist epidemiologie

01 May 2024 347

Tradiții pentru spor și sănătate în Miercurea Mare! Femeile nu torc și nu cos

01 May 2024 560

Angajare la SRI! Iată ce post este liber! Înscrierile se fac în perioada 6 - 31 mai

01 May 2024 970

Unitatea Militară 02013 Mangalia angajează. Ce post este vacant

30 Apr 2024 540