Preşcolarii, premiaţi de compania Polaris, de Ziua Internaţională a Mediului (galerie foto)



Prima etapă a campaniei ecologice desfăşurate de Polaris M Holding şi preşcolarii Grădiniţei „Comenius“ sub sloganul „Natura ne protejează, dacă o respectăm!“ s-a încheiat.
 
În perioada 30 mai - 2 iunie, Polaris M Holding şi preşcolarii Grădiniţei „Comenius“ au desfăşurat prima etapă a campaniei ecologice „Natura ne protejează, dacă o respectăm!“, care s-a încheiat cu premierea tuturor participanţilor. Cea de-a doua etapă a campaniei va avea loc în data de 10 iunie şi va fi marcată printr-o acţiune de ecologizare a plajei Trei papuci.
 
Prima etapă s-a încheiat cu o paradă a costumelor realizate din materiale reciclabile, preşcolarii încercând să contribuie la protejarea mediului înconjurător într-un mod cât mai original. Împreună cu părinţii şi cadrele didactice, copiii au confecţionat obiecte şi costume folosind ca materie primă deşeuri reciclabile precum: dopuri din plastic, scotch, hârtie, saci menajeri. După prezentarea costumelor, toţi copiii au fost răsplătiţi cu diplome şi premii de către compania Polaris.
 
Campania ecologică a urmărit două obiective: educaţional şi practic. Dacă obiectivul educaţional a fost atins prin intermediul orelor de educaţie ecologică, unde preşcolarii au avut posibilitatea să-şi însuşească noţiuni elementare despre reciclare, atunci, obiectivul practic s-a realizat prin implicarea copiilor în activităţi precum confecţionarea de costume din materiale reciclabile şi o acţiune de ecologizare.
 
Ultima etapă a campaniei „Natura ne protejează, dacă o respectăm!“ va avea loc în data de 10 iunie. Preşcolarii se vor echipa cu mănuşi, şepci şi saci şi vor ecologiza plaja Trei Papuci alături de angajaţii Polaris, transformându-se în participanţi activi la protejarea mediului înconjurător.
 
„Am ales să celebrăm Ziua Internațională a Mediului alături de copii deoarece respectul față de mediul înconjurător și educația se formează de la o vârstă fragedă și reprezintă baza pentru un mediu curat în viitor. Prin intermediul acestei campanii, am urmărit să promovăm un comportament responsabil față de mediul înconjurător din partea tinerei generații“, au declarat reprezentanţii Polaris.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polaris M Holding Un viitor mai verde, alături de Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța și Școala Generală "Gheorghe Titeica" nr. 30 (FOTO)

24 Apr 2024 386

Polaris M Holding Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8, Constanța au explorat ecologia și tehnologia în Săptămâna Verde

19 Apr 2024 336

Investiție realizată de Polaris M Holding la Constanța!

15 Apr 2024 400

Polaris M Holding Elevii clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială Nr.16 Constanta au câștigat o excursie la Destiny Park (VIDEO)

08 Apr 2024 997

Elevi de la Școala Gimnazială "Nicolae Tonitza" Constanța, în vizită la stația de sortare a Polaris M Holding

04 Apr 2024 172

Elevi de la Liceul Teoretic “Lucian Blaga” Constanța, în vizită la Polaris M Holding (GALERIE FOTO)

29 Mar 2024 552

Polaris M Holding O nouă ediție a concursului „10 cu Felicitări” la Școala Gimnazială nr. 22 I.C.Brătianu Constanța (FOTO)

14 Feb 2024 569

Constanța Cine sunt câștigătorii concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată” organizat de Polaris (GALERIE FOTO)

08 Feb 2024 746

Polaris M Holding angajează controlori calitate

06 Feb 2024 556

Polaris M Holding angajează șoferi autogunoiere

01 Feb 2024 781

Polaris M Holding angajează încărcător frontal pentru Costinești

01 Feb 2024 669

Polaris M Holding Iată unde puteți depozita deșeurile de dimensiuni mari săptămâna aceasta!

29 Jan 2024 698

Polaris a dat startul concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată”

16 Jan 2024 1025

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a încheiat un contract de servicii de salubrizare pentru 2024. Detalii despre costuri și câștigătorul achiziției (DOCUMENT)

31 Dec 2023 1067

Polaris M Holding, la o lecție deschisă alături de elevii de la Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea Constanța pe tema colectării separate a deșeurilor reciclabile (GALERIE FOTO)

20 Dec 2023 783