Programul „Early Booking" - salvarea litoralului

Complexul „President" din Mangalia a găzduit, la sfârşit de săptămână, Forumul Naţional pentru Programul „Înscrieri Timpurii", organizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral, cu sprijinul Ministerului Turismului.

La dezbateri au fost prezenţi Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral şi al ANAT Sud-Est, preşedintele ANAT Muntenia - Adrian Voican, Dragoş Anastasiu - preşedinte al ANAT, Mihai Daraban - preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură, Ion Dănuţ Jugănaru - director general al CCINA, Nicolae Bucovală - vicepreşedinte al Patronatului Mamaia, şi Dragoş Răducan - secretar general al FPTR. Ei au participat alături de directori şi reprezentanţi ai patronatelor hoteliere de pe litoral şi alţi delegaţi din turismul românesc. În cadrul unei conferinţe de presă, organizatorii au prezentat concluziile întâlnirii de la Mangalia. Programul „Înscrieri Timpurii" ("Early Booking") va fi derulat în perioada 1 februarie - 31 martie, iar în cadrul acestuia s-au înscris 50 de unităţi hoteliere de pe litoral şi de la munte. „În urma discuţiilor pe care le-am avut cu hotelierii, se pare că o bună parte dintre ei se bucură de acest program. E mai bine să scazi preţul, decât să rămâi cu hotelul gol", a precizat Adrian Voican, preşedintele ANAT S-E. „Focus-ul nostru trebuie să fie clientul. Trebuie să avem drept model «Early Booking»-ul din Bulgaria, Turcia, Germania, Croaţia, Turcia, unde funcţionează de ani de zile. Noi continuăm să comparăm litoralul românesc, de week-end, în vârf de sezon, cu un sejur de iunie pe litoralul bulgar. E clar că imaginea României iese şifonată", a precizat Dragoş Anastasiu, preşedinte al ANAT. Tarifele anunţate pentru „Înscrieri Timpurii" vor fi cu până la 30-50% mai ieftine. Astfel, orice client cumpără un bilet până la 31 martie, pentru orice perioadă a anului, va avea o reducere substanţială. De exemplu, pentru o unitate de două stele, care ar rezerva camera cu 110 lei/persoană în vârf de sezon, biletul prin „Early Booking" ar fi de 880 de lei.
Seara, tot la Complex „President", a avut loc şi „Revelionul Turismului la mare... căutare!", la care au fost prezenţi participanţii la forum. Invitaţii au fost delectaţi cu dansuri populare româneşti, aromâne şi greceşti, au concertat Mihai Trăistariu, Laurenţiu Duţă  şi Bruno Ferrera şi a fost lansat „Imnul Revelionului Turismului la Mare".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Constanța, executată silit de fiscul din Tulcea. Mai multe bunuri deținute de SSS Global Systems SRL, scoase la licitație (DOCUMENT)

06 May 2024 84

Infotrafic Aglomerație pe drumurile din România – Vezi unde

06 May 2024 172

Firme Constanța AGA la Alliance Qwest Company SA, fondată de Mirea, Mazăre, Constantinescu, Secărea. Se repartizează profitul

06 May 2024 204

Infotrafic Cum se circulă pe autostrada A2 București-Constanța?

06 May 2024 295

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Petrică Răducan, secretar general la Comuna Istria (DOCUMENTE)

05 May 2024 403

Afaceri Constanța Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Complex Savoy SA, convocată în ședință

04 May 2024 409

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu (DOCUMENTE)

04 May 2024 358

Infotrafic Porturile de la Marea Neagră, închise din cauza vântului puternic

04 May 2024 364

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Silviei Gheorghe secretar general UAT la Comuna Cuza Vodă (DOCUMENTE)

04 May 2024 347

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 646

Cum va fi vremea în Dobrogea în noaptea de Înviere?

03 May 2024 689

Rico SRL contestă amenda primită de la Poliția Locală Constanța

03 May 2024 520

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei-Alina Borcan, secretar general al comunei Tuzla (DOCUMENTE)

03 May 2024 589

Pe surse Coaliția s-a răzgândit. PNL şi PSD vor să mute alegerile prezidențiale în noiembrie

03 May 2024 418

Acțiuni ale polițiștilor din județul Tulcea, pentru combaterea pescuitului ilegal. Iată ce au constatat ​

03 May 2024 394