Se întâmplă la Eforie Sud, pe malul lacului Techirghiol Medicul ginecolog Dan Raica amenajează plaje pentru pudici şi nudişti

La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus memoriul „Amenajare plajă, dotări băi de nămol, parcare auto şi împrejmuire teren“, al cărei beneficiar este SC Haras SRL. Investiţia va fi realizată în Eforie Sud şi are drept scop creşterea gradului de atractivitate turistică prin amenajarea plajei şi realizarea de dotări specifice activităţilor balneologice.

„Prin proiectul propus, se doreşte atragerea şi încurajarea vizitatorilor de a se bucura de frumuseţile lacului Techirghiol şi de a aprecia experienţa specială de a fi în mijlocul naturii. Proiectul va contribui în mod direct la realizarea unei iniţiative de dezvoltare turistică a zonei, cu accent pe valorificarea resurselor naturale şi îmbunătăţirea serviciilor de agrement şi a facilităţilor de recreere. De asemenea, în mod indirect, proiectul va avea impact asupra dezvoltării mediului de afaceri local, dar şi asupra comunităţii locale, cointeresate în dezvoltarea economică a localităţii“, se arată în memoriu.

Proiectul se încadrează în Planul Urbanistic General al oraşul Eforie, aprobat prin HCL Eforie nr.71/2002, şi are drept scop ca, pe terenul în suprafaţă de 3000 mp, deţinut de SC Haras SRL în baza contractului de închiriere nr. 8/29.05.2012, încheiat cu Primăria Eforie, să se realizeze investiţia „Amenajare plajă, dotări băi nămol, parcare auto şi împrejmuire teren“. Suprafaţa de 5.003,62 mp din cuveta lacului Techirghiol, situată în dreptul terenului, a fost închiriată de SC Haras SRL de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, prin contractul nr. 1515/2012. Amenajările cuprind: corp C1 - beach bar cu terasă acoperită şi cabine de schimb, cu suprafaţă construită de 80,75 mp, realizat din lemn, Corp C2 şi Corp C3 - două corpuri cu destinaţia de grupuri sanitare cu suprafaţa construită de 14,71 mp fiecare, zonă de parcare în suprafaţă de 870 mp, care se va realiza din piatră compactată. Împrejmuirea terenului se va realiza din plasă şi stâlpi metalici, iar plaja va fi separată în sectoare pentru „nudişti femei, nudişti bărbaţi şi pudici“.

Despre investitor


Societatea Haras SRL deţine hotelul Flacăra din Eforie Sud şi a fost înfiinţată în anul 1995. Capitalul social subscris este de 128.240 de lei, integral vărsat, fiind compus din 12.824 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt: medicul ginecolog Dan Mugurel Raica, născut în anul 1967, în Tulcea, care deţine 1.387 de părţi sociale, şi Octavian Raica, născut în 1940, în comuna Ghiroda, Timiş, care deţine 11.437 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 89.18%. Administratorul societăţii este Codruţa Dana Bogatu, născută în anul 1965, în Constanţa. Activitatea principală, conform codificării CAEN, este „alte servicii de cazare“. Dan Raica este medic ginecolog la Euromaterna, unde face parte din Consiliul de Administraţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.