Antrenorul Viorel Filimon îşi serbează, astăzi, ziua de naştere

Celebrul antrenor constănţean de tenis de masă Viorel Filimon, selecţionerul echipei naţionale feminine de tenis de masă a României, îşi serbează, astăzi, ziua de naştere, el împlinind 62 de ani. Viorel Filimon este de o viaţă în tenisul de masă, consacrându-se ca un antrenor de calibru, care a obţinut prin sportivii săi sute de medalii, la toate nivelurile, interne şi internaţionale. Activitatea sa în slujba tenisului de masă românesc este uimitoare.

Născut la Ploieşti, s-a mutat de mic la Buzău, iar la Galaţi a absolvit Facultatea de Nave a Institutului Politehnic. La finele studiilor superioare, a primit repartiţie la Şantierul Naval Constanţa, fiind însă deja implicat în tenisul de masă. După câţiva ani de activitate la SNC, s-a dedicat doar sportului, iar din 1977, activează neîntrerupt la secţia de tenis de masă a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ (care se numea pe atunci Şcoala Sportivă numărul 2).

Viorel Filimon este căsătorit cu Mariana, iar cei doi au doi copii, o fată, pe nume Anca, şi un băiat, Andrei, care i-a moştenit tatălui talentul sportiv, fiind un apreciat tenismen (component al lotului naţional) şi antrenor.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Reputatul antrenor de tenis de masă de la Constanţa Astăzi e ziua de naştere a antrenorului Viorel Filimon

04 Oct 2016 5073

Antrenoarea Elena Sebe împlineşte astăzi 50 de ani. Soţul ei a ajuns la această vârstă acum trei zile

23 Jul 2016 6004

Cadou strălucitor la Europene Antrenorul Viorel Filimon îşi serbează astăzi ziua de naştere

04 Oct 2015 1654

Astăzi, antrenoarea Elena Sebe îşi sărbătoreşte ziua de naştere

23 Jul 2014 2175