CS Năvodari a fost învinsă în semifinale şi va evolua în finala mică a Diviziei Naţionale



Echipa de rugby CS Năvodari a pierdut cu 13-23 (13-13) meciul jucat sâmbătă, în deplasare, cu Poli Iaşi, în semifinalele Diviziei Naţionale (eşalonul secund al rugby-ului românesc).

Poli Iaşi a încheiat pe locul întâi sezonul regulat, în vreme ce formaţia dobrogeană a fost a patra. La Iaşi, punctele lui CS Năvodari au fost reuşite de Trandafir (două lovituri de pedeapsă şi o transformare) şi Croitoru (eseu). Gazdele au sprintat în câştigătoare cu zece minute înainte de final, când conduceau doar cu trei puncte (16-13), iar un eseu transformat a făcut diferenţa. 
În urma acestui eşec, formaţia dobrogeană va lupta, pe 20 septembrie, pentru medalia de bronz, în finala mică a Diviziei Naţionale, contra Ştiinţei Petroşani (pe teren neutru). „Echipa noastră nu a reuşit o victorie în deplasarea de la Iaşi, deşi jocul a fost spectaculos. Îi felicităm pe băieţi, care au demonstrat încă o dată că nu degeaba ne-am aflat aici. Mergem să câştigăm bronzul“, a declarat Cornel Suciu, antrenor la CS Năvodari. Finala mare este Poli Iaşi - RC Bârlad, după ce a doua echipă a dispus (cu 18-10) de Ştiinţa Petroşani în semifinale. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se pregătesc de semifinale Rugbyștii de la Tomitanii Constanța și CS Năvodari încheie astăzi meciurile din sezonul regulat al DNS

05 May 2018 2170

CS Năvodari joacă în semifinalele Diviziei Naţionale cu Poli Iaşi

10 Sep 2014 1870

Va evolua în semifinale CS Năvodari a încheiat pe locul patru sezonul regulat (galerie foto)

01 Sep 2014 1572