Elevii lui Tibor Selymeş încep timoraţi meciurile cu echipele tari ale Ligii 1 Cele două feţe ale Săgeţii Năvodari

Nou promovata în Liga 1 Săgeata Năvodari a pierdut cu 3-4 meciul de la Constanța, din etapa a 14-a a Ligii 1, contra echipei Astra Giurgiu, care a condus cu 4-0 în minutul 27! Elevii lui Tibor Selymeş au avut o revenire spectaculoasă şi puteau să şi egaleze. „Am început cum nu se poate mai prost: 4-0 pentru adversari în minutul 27. Am făcut două sau trei cadouri. Într-o asemenea situaţie, o echipă ca Astra te taxează imediat. Am luat două goluri când Muzac s-a accidentat şi era ieşit pe tuşă. Un gol l-am luat dintr-un fault clar care nu s-a dat. La pauză le-am zis jucătorilor să încercăm să jucăm şi noi şi să le punem probleme. Am reuşit, dar nu am putut întoarce scorul, diferenţa a fost prea mare. Echipa a avut tăria să-şi revină şi chiar am avut momente când puteam egala.

I-am pus probleme mari de tot adversarei în a doua repriză. Astra nu mai putea să alerge. E greu pentru noi, care nu avem experienţă la nivelul Ligii 1, să jucăm cu formaţii precum Astra, Pandurii, Steaua sau Petrolul. Începem timoraţi, dar apoi, în repriza a doua, ne revenim, aşa cum s-a întâmplat cu Petrolul şi acum cu Astra. De acum înainte, o să începem meciul de la 0-3. Care este adevărata faţă a echipei? Şi cea de la 0-4 şi cea de la 3-4. Ăştia suntem, aşa am jucat la patru - cinci meciuri. Din păcate, facem gafe prea mari. Cu Astra au greşit şi jucători la care nu mă aşteptam, precum Leo (n.r. Panagopoulos) şi Mera. Lui Ousmane (n.r. NDoye) i-a prins bine că l-am ţinut pe bancă, după ultimele trei partide. Ăsta este Ousmane pe care trebuie să-l avem noi la echipă. Vieru a debutat, la început a fost un pic mai timorat, dar apoi şi-a dat drumul la joc. Ne-am pus la punct fizic, să domini Astra în halul ăsta nu e uşor. Ne lipseşte însă experienţa, pe care nu o pot antrena şi nici nu le-o pot da eu, va veni cu timpul”, a declarat Tibor Selymeş. 

„O victorie cu gust amar”

De cealaltă parte, lui Daniel Isăilă, antrenorul Astrei, nu i-a priit deloc ce s-a întâmplat pe stadionul „Farul”. „A fost o victorie a noastră cu gust amar, un meci pe care trebuia să-l controlăm fără emoţii. Am avut 4-0 şi ne-am creat alte situaţii de a marca. Le-am tratat însă cu superficialitate şi le-am ratat nepermis. Am încasat copilăreşte primele două goluri. Mă îngrijorează că, pentru o echipă cu pretenţii la obiective măreţe, primim goluri cu prea mare uşurinţă. S-a cunoscut şi o stare de oboseală. Adversarii noştri au fost mai proaspeţi, au avut două zile de odihnă în plus. În 12 zile am jucat patru partide. Nu este uşor, dar nici nu e o scuză. În loc să terminăm partida en-fanfare, am suferit. La pauză, le-am spus jucătorilor să reintre concentraţi ca şi când scorul ar fi fost 0-0. N-am ştiut să gestionăm bine jocul şi am pierdut uşor multe mingi. N-am avut o posesie bună. Însă, până la urmă, importantă e victoria”, a arătat Isăilă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Practicarea teqball în România, recunoscută oficial. Noul sport a ajuns și la Mangalia. Spectacol cu Prunea și Selymeș!

16 Jun 2021 2852

Foștii mari fotbaliști Florin Prunea și Tibor Selymeș, meci demonstrativ de teqball la Mangalia (galerie foto)

19 Aug 2020 3144

Litoral Tv Aurel Babuțan - "Nimeni nu a fost amendat la Săgeata Năvodari!"

29 Jul 2014 1828