Farul intalneste revelatia debutului de sezon

farul.jpgRevenit după o accidentare, Cosmin Paşcovici ar putea fi titular astăzi, în meciul de la Brăneşti

După umilinţa suferită pe teren propriu, etapa precedentă, când au fost surclasaţi de Concordia Chiajna, cu scorul de 1-4, constănţenii sunt precauţi înainte de jocul din deplasare, cu Victoria Brăneşti, echipă care a acumulat maxim de puncte în primele două runde.

Farul va încerca astăzi, la Brăneşti, să mai spele din ruşinea înfrângerii suferite săptămâna trecută. Tehnicianul Farului însă susţine că elevii săi nu vor avea o misiune uşoară cu formaţia antrenată de fostul jucător al Stelei, Ilie Stan. „Victoria Brăneşti are o echipă destul de bună. Şi-au păstrat în mare parte nucleul de jucători de anul trecut, au jucători cu experienţă care au evoluat şi în prima ligă. Această echipă nu are întâmplător şase puncte. Dacă o să mergem acolo şi credem că, dacă suntem Farul Constanţa, o să câştigăm, ne înşelăm. Avem şansa cu toţii să demonstrăm la Brăneşti că meciul cu Chiajna a fost doar un accident", a spus Şumudică. Antrenorul Farului speră şi la o partidă mai bună a echipei, după ce s-a declarat dezamăgit de prestaţia jucătorilor în primele două etape: „Am jucat foarte prost, chiar şi la victoria 3-0 de la Giurgiu. Este cu totul altă echipă decât cea pe care am avut-o în pregătire şi nu îmi pot explica de ce se întâmplă aşa". După înfrângerea ruşinoasă suferită etapa trecută, antrenorul „marinarilor" a decis să facă unele schimbări în echipa introdusă contra Concordiei Chiajna. Astfel, fundaşul Florin Pătraşcu a fost trimis la echipa a doua, iar locul său în primul 11 ar putea fi luat de Nicolae Buzea, iar Dejan Rusmir a fost scos din lot după prestaţia slabă din meciul precedent. De asemenea, portarul Adrian Vlas ar putea lăsa locul între buturi rezervei sale, Radu Sardescu. O veste bună în tabăra constănţenilor este revenirea lui Cosmin Paşcovici, recuperat după o accidentare care l-a făcut să rateze primele două runde ale sezonului. Astfel, lotul de 18 jucători deplasat la Brăneşti de Marius Şumudică este următorul: Vlas, Radu Sardescu - portari; Măţel, Barbu, Buzea, Paşcovici, Gaston Mendy - fundaşi; Matei, Soare, Bogdan Andone, Cristocea, Ben Teekloh, Păcuraru, Liviu Mihai, Mansur - mijlocaşi; Ene, Chico, Nanu - atacanţi. Altfel, antrenorul Farului a declarat că şi-a ispăşit cea de-a doua etapă de suspendare la meciul de Cupă cu Săgeata Stejaru, astfel că va putea sta pe banca tehnică la Brăneşti. Partida dintre Victoria şi Farul va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de Teodor Crăciunescu (Râmnicu Vâlcea), ajutat de cele două margini de Mihai Gheorghe şi Valentin Avram (ambii din Bucureşti). Înainte de acest joc, gazdele sunt pe locul 2 în clasament, cu maxim de puncte, la egalitate cu alte trei echipe, în timp ce Farul ocupă poziţia a opta, cu trei puncte.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 458

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 772

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 230

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 654

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 661

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 624

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 813

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 296

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 589

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 562

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 944

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 893

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 251

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 841

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 954