Sâmbătă, posibil amical cu Sparta Techirghiol Callatis 2012 Mangalia se va axa în returul Ligii a III-a pe jucători tineri

Echipa de Liga a III-a ACS Callatis 2012 Mangalia a bifat prima săptămână de pregătire din anul 2015, fotbaliştii având un program preponderent de reacomodare cu efortul. Antrenorii Cristian Petcu şi Aurel Chelu dispun de un lot schimbat faţă de turul de campionat, clubul punând bază în continuare pe jucători tineri din zona Mangaliei.

„În principal, ne vom axa pe juniori şi tineret. În lot se află, momentan, fotbalişti de 19 ani, 20 de ani, dar şi de 17 ani sau 16 ani. Avem în pregătire şi patru jucători promiţători de la Grupul Şcolar Ion Bănescu Mangalia. Obiectivul va fi, normal, salvarea de la retrogradare. Ne va fi greu, dar sperăm să reuşim. De săptămâna viitoare, intrăm în pâine, cum se spune, cu pregătirea, iar sâmbătă, 24 ianuarie, am discutat despre un prim amical, cu Sparta Techirgiol. În funcţie de vreme, meciul s-ar putea disputa pe terenul din Techirghiol”, a declarat Alexandru Luchici, preşedintele clubului Callatis.

Din lotul de anul trecut, au rămas, ca jucători mai cunoscuţi, fraţii Enis şi Erdinci Cogali, Doicaru, Stan, Vărzaru şi Drumen, dar Radu Doicaru are o problemă medicală la genunchi. În această săptămână, a făcut mișcare alături de echipă, doar pentru menținerea condiției fizice însă, și fostul fotbalist al lui Callatis și al Farului, Adrian Senin. În vârstă de 35 de ani, acesta s-a retras de ceva vreme din fotbal. Confruntată cu probleme financiare, Callatis Mangalia a încheiat anul 2014, cu opt puncte, pe locul 11 în clasament (din 14 echipe), având două victorii, două egaluri și nouă înfrângeri în 13 meciuri susținute.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.