„Sirenele" se pregătesc în Serbia pentru debutul sezonului

csvolei.jpgFormaţia pregătită de Darko Zakoc şi Constantin Alexe va debuta în noua ediţie de campionat pe 2 octombrie

Cu mai puţin de o lună înainte de reluarea campionatului, vicecampioana României la volei feminin, CS Volei 2004 Tomis, susţine ultima etapă de pregătire a verii la Zlatibor, Serbia, sub comanda lui Darko Zakoc şi a lui Constantin Alexe.

Fără multipla campioană naţională, CSU Galaţi, desfiinţată la sfârşitul sezonului trecut, formaţia constănţeană nu mai vrea să rateze primul titlu naţional din istorie, în acest an. În acest sens, echipa de pe litoral a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor în această vară, achiziţionând jucătoare valoroase, dar şi un antrenor pe măsură, chiar selecţionerul naţionalei României, Darko Zakoc. De asemenea, lotul constănţean susţine în această perioadă primul şi ultimul stagiu de pregătire înainte de reluarea noului sezon competiţional. Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, CS Volei 2004 Tomis a plecat în cantonament în staţiunea montană Zlatibor, din Serbia, unde se vor pregăti timp de alte două săptămâni. În afară de pregătirea fizică, stagiul de la Zlatibor, nu va fi lipsit nici de câteva partide amicale. Constănţencele urmează să susţină şi primele partide de verificare, în compania unor echipe puternice din Serbia, dar şi din Europa, una dintre acestea fiind Volero Zurich, campioana Elveţiei anunţându-şi prezenţa în staţiune montană, unde s-a mai pregătit în această vară şi campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa. Pentru acest cantonament, Darko Zakoc şi Constantin Alexe au oprit 12 din cele 18 jucătoare ale echipei, Grigoraş, Lapa şi Strîmbu, fiind lăsate acasă, în timp ce Liutikova şi Martiniuc nu au putut face deplasarea cu echipa, fiind nevoite să plece în ţările de origine (Ucraina, respectiv Republica Moldova) pentru a-şi rezolva problemele legate de viză. De asemenea, din lotul deplasat în Serbia va lipsi şi sârboaica Jasna Majstorovic, care a fost convocată în lotul lărgit al naţionalei pregătite de Zoran Terzic, Serbia aflându-se în pregătire pentru Campionatul Mondial care va avea loc în perioada 29 octombrie - 14 noiembrie, în Japonia. În plus, Bojana Radulovic a părăsit deja gruparea constănţeană şi a semnat cu o formaţie din Serbia. Astfel, lotul vicecampioanei este format din: Diana Neaga, Adriana Vîlcu, Claudia Gavrilescu, Adriana Bobi, Georgeta Ciobanu, Monica Tiba, Andrada Rogojan, Alexandra Trică, Ioana Nemţanu, Andra Cucu, Cristina Cazacu şi Marina Vujovic. După acest stagiu de pregătire, formaţia de pe litoral va reveni la Constanţa pe 16 septembrie. Până la reluarea campionatului, CSV 2004 Tomis urmează să mai participe la un turneu de verificare. Prima etapă a sezonului 2010 - 2011 din Divizia A1 este programată pe 2 octombrie.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

MAI Pe litoral, jandarmii sunt prezenţi în toate staţiunile aglomerate cum sunt Mamaia şi Costineşti (VIDEO)

04 May 2024 331

CFR Infrastructură Constanța Citește cu CFR! Invitație la lectură, în Gara Constanța

03 May 2024 375

Județul Constanța Acțiuni antidrog, în stațiunile de pe Litoral, în minivacanța de 1 Mai (GALERIE FOTO)

02 May 2024 382

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 760

ANM Ploile și vijeliile se extind în mai multe zone ale țării. Cum va fi vremea pe litoral

01 May 2024 762

Kokkai Comimpex SRL, din Constanța, va păzi Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral!

01 May 2024 350

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1385

Polițiștii, alături de tineri la festivalurile de pe litoral

30 Apr 2024 493

FOTOREPORTAJ Cu ce priveliște sunt întâmpinați turiștii la malul mării, în Constanța (FOTO+VIDEO)

30 Apr 2024 662

Baschet CSM Constanța trimite seria cu CSU Sibiu în meciul decisiv (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 718

Răzvan Farmache, din nou la Constanța. Amintiri de aur în tricoul alb-albastru! „M-am bucurat foarte mult pentru Farul că a luat campionatul“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

29 Apr 2024 1397

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 669

Autotren înmatriculat în Ucraina, răsturnat pe Autostrada A2 București Constanța! Traficul, blocat în zonă (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 759

Vremea în Dobrogea Temperaturi plăcute și cer senin, apoi instabilitate atmosferică în zilele ce urmează

28 Apr 2024 514

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 869