Topspin 08 Constanţa şi CS Farul s-au calificat în finala Superligii (galerie foto)

 
Echipa masculină de tenis de masă Topspin 08 Constanţa şi cea feminină de la CS Farul, care evoluează în Superligă, s-au calificat în finala întrecerii.
 
Multipli campioni naţionali, băieţii au acces în ultimul act după ce au trecut cu o dublă victorie (5-2 în deplasare, 5-0 la Constanţa) de Poli Cluj, iar în meciul pentru titlu se vor duela cu Pristavu Câmpulung. La fete, CS Farul a realizat şi ea două succese contra Politehnicii Iaşi (5-3, atât acasă, cât şi în Copou), ceea ce i-a asigurat calificarea în finală, unde va întâlni CS Dumbrăviţa, campioana en-titre. A doua echipă feminină a Constanţei din Superligă, LPS „Nicolae Rotaru“ I, şi-a păstrat locul în competiţie, având succes în dubla cu Gaz Metan Mediaş (5-4 în deplasare, 5-4 acasă). În continuare, fetele vor întâlni CSM Arad, în meciul pentru locurile 5-6, care se pare că va avea loc la Constanţa. Promovaţi în Superligă, băieţii de la LPS vor juca în compania echipei secunde a clubului Pristavu Câmpulung, pentru definitivarea clasamentului Diviziei A. 

Medalii la Campionatele Şcolare

La Constanţa, s-a desfăşurat Campionatul Naţional al Cluburilor Sportive Şcolare, la care au participat aproape 85 de sportivi şi sportive, de la 11 cluburi din ţară. Competiţia s-a desfăşurat pe două categorii de vârstă, juniori I şi juniori II. Constănţenii de la LPS au obţinut următoarele rezultate: la juniori I - băieţi - 1. Paul Mladin, 2. Alex Lipan, 3-4. Alin Maran şi Antonio Pletea; fete - 1. Mihaela Plăeaşu, 2. Alina Zaharia, 3. Andreea Bucur; la juniori II - băieţi - 1. Cristian Pletea, 2. Alexandru Chiriţă, 3. Alexandru Nicolae; fete - 3. Andreea Dudescu. Alina Zaharia, Alin Maran şi Cristian Pletea concurează în zilele următoare la Openul Poloniei, iar Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan vor participa la o acţiune EuroKids, în Luxemburg.  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tenis de masă Topspin 08 Constanţa şi CS Farul, aproape de calificarea în meciul final

13 May 2015 1433

A câştigat toate probele Eliza Samara, evoluţie de clasă la Naţionalele României (galerie foto)

09 Mar 2015 1633

Topspin 08, LPS şi Farul joacă în Superligă Eliza Samara, în optimi la Openul Qatarului

21 Feb 2015 1485

CS Topspin 08 Constanţa, pe locul întâi în Campionatul Naţional - Superligă

16 Sep 2014 1929

Echipa de fete a Farului Constanţa, campioană naţională la tenis de masă (galerie foto)

06 Sep 2014 3210