Comuna Crucea are nevoie de un microbuz pentru elevi

Crucea__Frigioiu_Ghe_primar.jpgPrimăria Crucea are nevoie de un microbuz şcolar pentru transportul a peste 100 de copii din satele arondate comunei.

Primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi, a declarat că autoritatea locală are la dispoziţie un singur microbuz - cel din dotarea Primăriei - pentru a-i duce la şcoală pe cei 110 copii care fac naveta la Crucea din satele arondate comunei. Edilul a adăugat că această misiune zilnică este cu atât mai dificilă cu cât şi acest autovehicul se defectează tot mai frecvent în ultima vreme. „Am înţeles că suntem pe ultimul loc pe lista cu unităţile administrative ce vor primi microbuze de transport şcolar şi nu este firesc pentru că avem 110 copii pe care trebuie să-i transportăm, în condiţiile în care sunt localităţi care au la dispoziţie un astfel de microbuz pentru 20-30 de copii", a subliniat primarul Frigioi. „Microbuzul pe care îl avem, al Primăriei, se strică tot mai des, se opreşte în mers şi nu-i dăm de cap. Dacă nu ni se va repartiza un microbuz de transport şcolar va trebui, anul care vine, să cumpărăm unul nou", a adăugat primarul Gheorghe Frigioi.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autoritățile locale sunt în alertă! Ploile din ultimele ore au făcut ravagii la Crucea. Fântânile și grădinile oamenilor au fost inundate (galerie foto)

07 Jan 2016 2485

Proiecte de succes de milioane de euro Lucrările la reţelele de apă şi canalizare din satele comunei Crucea, la start

10 Nov 2015 2197

Firmă din Bulgaria, interesată de proiect Comuna Crucea se pregăteşte pentru demararea lucrărilor la reţeaua de apă şi de canalizare (document)

30 Sep 2015 2083

Gheorghe Frigioi, la ceas aniversar Sfârşit de săptămână în sărbătoare pentru primarul comunei Crucea

20 Jul 2015 2274

Gheorghe Frigioi - „Pot să mă declar mulţumit de ritmul lucrărilor“ Sediul Primăriei Crucea şi cel al grădiniţei, reabilitate la foc automat

26 Mar 2015 1825