Marian Gălbinaşu a depus jurământul pentru funcţia de primar

corbu.jpgIeri a fost rândul primarului Marian Gălbinaşu să depună jurământul pentru învestirea în funcţie. Gălbinaşu a candidat din partea PNL pentru un nou mandat de primar al comunei Corbu, reuşind să câştige cu 53,70% din voturile valabil exprimate.

După depunerea jurământului de către primarul Marian Gălbinaşu, consilierii locali l-au reales viceprimar pe Gheorghe Stanciu, membru PP-DD. Gheorghe Stanciu este viceprimar la al treilea mandat.

corbu1.jpgTot ieri s-a format şi noul Consiliu Local. Primarul Marian Gălbinaşu a precizat că este mulţumit de noua structura a Consiliului Local Corbu, care nu a suferit modificări de structură majore faţă de mandatul trecut, fiind cooptaţi doar patru membri noi, doi de la PSD, unul de la UNPR şi unul de la PP-DD. Iată componenţa nominală a noului CL Corbu: PNL - Gheorghe Cojocaru, Cornel Marin, Ion Gălbinaşu, Ion Scarlat, Eugen Lemnaru Banu, Jean Crivineanu, Dan Bobeş, PDL - Vasile Halici, Georgeta Misea, Nicuşor Nistorache, PP-DD - Gheorghe Stanciu, Paul Văduva, PSD - Eugen Vartolomei, Elena Fricosu, UNPR - Dragoş Boştină.

„La drumuri lucrăm şi vom lucra în continuare"

Primarul Marian Gălbinaşu a precizat că este mulţumit de noua configuraţie politică a Consiliului Local Corbu şi are încredere că toţi consilierii vor susţine proiectele iniţiate de el. „În măsura în care vin cu proiecte pertinente, consilierii nu au de ce să nu le susţină", a precizat primarul Marian Gălbinaşu. Şeful autorităţii locale a mărturisit că în mandatul 2012 - 2016 va trata cu prioritate proiectele privind reabilitarea drumurilor. „La drumuri lucrăm şi vom lucra în continuare", a subliniat Marian Gălbinaşu. Primarul a precizat că în perioada următoare va fora şi două puţuri de apă în Corbu II. Atât modernizarea drumurilor, cât şi lucrarea din Corbu II vor fi finanţate cu bani de la bugetul local, a menţionat primarul. Să nu uităm că în urma alegerilor din data de 10 iunie, mai precis la cinci zile distanţă, primarul a inaugurat şcoala cu clasele I-VIII „Gheorghe Lazăr" din Corbu. Unitatea de învăţământ a fost reabilitată şi extinsă cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi cu bani de la Banca Mondială. Valoarea totală a investiţiei se ridică la suma de 3.600.000 de lei, din care aproximativ 600.000 de lei reprezintă contribuţia Consiliului Local Corbu, şcoala îndeplinind la această dată standardele de calitate.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CNAIR actualizează Cartea Funciară a sediului DRDP Constanța! Care este valoarea contractului

04 May 2024 455

Alianța Dreapta Unită Constanța i-a retras sprijinul politic candidatului la Primăria Comunei Amzacea după postarea unui mesaj discriminator

04 May 2024 681

În județul Constanța Sportiva Ana Andreea Beatrice va deveni cetățean de onoare al Mangaliei

03 May 2024 406

ACS Power Gym Constanța Medalii de aur la Campionatul Balcanic pentru Elena Novac, laureată cu titlul de campioană absolută la Fitness Challenge (GALERIE FOTO)

02 May 2024 1681

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 601

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Sepsi OSK Hagi - „Vom avea o partidă dificilă și sperăm să fim inspirați cu toții“ (VIDEO)

02 May 2024 3265

Firme Constanța Schimbări în firma Magnum Betting SRL. Punct de lucru deschis și în Corbu

02 May 2024 451

Lupte Daniel Sandu, de la CSM Constanța, medaliat în Bulgaria, la turneul „Petko Sirakov & Ivan Iliev“

02 May 2024 627

Volei CSM Constanța a învins SCM U Craiova și s-a clasat pe locul șapte în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

01 May 2024 788

Firme Constanța Obiectul secundar de activitate al Daily Meals SRL, extins

01 May 2024 380

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 30 de medalii la „Chișinău Rhythmic Stars“. „Ne oferiți motive de mândrie cu fiecare participare!“ (GALERIE FOTO)

01 May 2024 837

Cumpărări directe Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL a contractat lucrări de placare cu piatră naturală (DOCUMENT)

01 May 2024 406

Afaceri Constanța Punct de lucru al SC Vivinco Winery SRL deschis la Murfatlar

01 May 2024 528

Firme Constanța SC PGL Vama Veche SRL, nou înființată. Ce domeniu de activitate are

01 May 2024 458

Licitații Constanța Cine va asigura paza, protecția, supravegherea permanentă și transport valori pentru sediile CERONAV? (DOCUMENT)

01 May 2024 451