Litoral TV Primăria Năvodari nu a lăsat să treacă neobservată ziua de 8 Martie (galerie foto)

Deşi anul acesta 8 Martie a fost sărbătorit în weekend, reprezentanţii Primăriei Năvodari nu au lăsat ca această sărbătoare să treacă fără ca doamnele năvodărene să nu fie felicitate. Profesoarele din Năvodari au început ziua de muncă într-un mod plăcut, după ce au primit câte o floare.

“De ziua de 8 Martie am oferit în oraș mare parte din cele 5.000 de garoafe pe care domnul primar le oferă în fiecare an în ziua de 8 Martie. Noi ne-am pregătit cu flori pentru toate doamnele profesoare, învățătoare de la școlile din Năvodari”, a declarat Nicolae Moruzi, consilier local Năvodari.

Întreg personalul feminin a primit câte o garoafă din partea  primăriei. Reprezentantele sexului frumos au fost plăcut impresionate de acest gest.

“Este într-adevăr o surpriză plăcută. Ne-a impresionat, dar întotdeauna domnul Matei este foarte atent și ne face surprize plăcute atât de 1 Martie cât și de 8 Martie. A venit și ne-a oferit mărțișorul de 1 Martie și acum această frumoasă garofiță. Îi mulțumim și îi urăm mult succes în activitate și urăm “La Mulți Ani” și doamnelor pe care le are dumnealui în familie și domnilor, consilierilor care lucrează în Primărie le dorim putere de muncă, sănătate și soțiilor, fiicelor “La Mulți Ani”, a spus una dintre profesoare.

“O surpriză extraordinară, o floare minunată pentru toate colegele de Școala nr. 2 Năvodari. Îi doresc și eu domnului primar și Consiliului Local Năvodari să aibă o primăvară frumoasă, multe succese în administrarea orașului, să avem un oraș din ce în ce mai frumos”, a ținut să mulțumească altă profesoară.

“Mulțumim mult pentru flori. A fost o surpriză foarte plăcută. În fiecare an primim flori și mărțișoare de la Primăria Năvodari, de la domnul Matei. Mulțumim mult de tot în numele întregii echipe de la Secretariet și Contabilitate”, a declarat o altă doamnă care a primit flori.

În fiecare an, de ziua lor, doamnele şi domnişoarele din Năvodari primesc flori şi felicitări de la reprezentanţii primăriei. Ele au cu siguranţă de ce să se simtă speciale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA anunță furnizarea apei cu presiune scăzută în Lumina, Corbu și Năvodari, județul Constanța

04 May 2024 823

Afaceri Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL a închiriat excavator și autobasculantă. Iată de la cine! (DOCUMENTE)

04 May 2024 549

Prefectul Județului Constanța reclamă primarul orașului Navodari și Black Pearl Construct SRL. Stadiul dosarului

03 May 2024 459

Societatea Nikolas & Andreas Style, înființată recent la Năvodari. Cu ce se ocupă

02 May 2024 532

Cumpărări directe Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL a contractat lucrări de placare cu piatră naturală (DOCUMENT)

01 May 2024 394

Certificatul de extinderere a unei construcții, emis de Primăria Năvodari, anulat Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat în procesul dintre CN APM SA, GSP Logistic SRL și Primăria Năvodari

01 May 2024 500

Afaceri Constanța Societate ce se ocupă cu activități de curățenie înființată recent la Năvodari

29 Apr 2024 558

Accident rutier în Năvodari, județul Constanța. Victima a fost transportată la spital

29 Apr 2024 702

Rianna Chiru și Ana Biciușcă, eleve la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari, reprezentantele României în cadrul unui proiect Erasmus (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 437

Caz incredibil la Năvodari! Droguri cumpărate cu bani falși! Primele condamnări

29 Apr 2024 617

Primăria oraş Năvodari organizează licitaţii publice pentru închiriere spaţii situate în centrul de afaceri Năvodari

29 Apr 2024 277

Candidatura i-a fost respinsă de Biroul Electoral Fostul primar, Nicolae Matei își „aruncă" fiul în competiția electorală de la Năvodari!

29 Apr 2024 943

Afaceri Constanța Capitalul social al societății EFE Europa Construction SRL din Năvodari, majorat

28 Apr 2024 464

Două dosare pe rolul Tribunalului Costanța Primăria Năvodari a dat în judecată Inspectoratul de Stat în Construcții București și Inspectoratul Județean în Construcții Constanța. Iată ce au decis judecătorii

28 Apr 2024 496

O firmă de construcții a fost fondată în Năvodari, județul Constanța. Cine este asociatul

28 Apr 2024 1962