Litoral TV Start la juniori


Prima etapă din Campionatul Național de fotbal juniori A și B s-a disputat în weekend. În seria a II-a din care fac parte echipele dobrogene nu s-au consemnat surprize notabile. Viitorul a obținut două victorii, Farul a făcut două remize, iar Săgeata a câștigat un meci și l-a pierdut, la limită, pe al doilea.
Start de sezon și în întrecerea juniorilor A și B la fotbal. În prima etapă, Săgeata Năvodari a jucat, pe stadionul Flacăra, cu Unirea Slobozia. La juniori A , dobrogenii s-au impus lejer 6-2, în schimb la B au cedat la limită, 0-1.
Viitorul și-a trecut în cont două victorii la scor, în întâlnirile cu LPS Galați, 8-1 și 4-0.
Farul Constanța a avut parte de un debut dificil,în deplasare la Galați, cu Oțelul. Fariștii au jucat bine și au opținut două remize, 2-2 și 0-0.
Aflate în premieră la o competiție de acest nivel, echipele de la Performer Constanța au evoluat pe stadionul SNC. La juniori mari au pierdut, 0-3 disputa cu Dunărea Galați, dar s-au revanșat la B, unde au câștigat cu 2-0.
În etapa a II-a, din 6 septembrie, sunt programate disputele, Dunărea Galați - Săgeata Năvodari, Farul Constanța -  Dunărea Călărași, Unirea Slobozia - Viitorul și C F Brăila - Performer Constanța.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aproape de aur! La WTT Youth Star Contender Otocec 2022, constănțeanca Bianca Mei-Roșu nu s-a oprit decât în finală

05 Apr 2022 2122

Tenis de masă Constănţencele Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu, medaliate şi la WTT Youth Star Contender Tunis 2022

07 Feb 2022 3372

Tenis de masă Constănţeanul Cristian Pletea, nominalizat la ITTF Star Awards la secţiunea „cel mai frumos punct“

27 Nov 2019 3487

S-a întors pe arena pe care a învins Franţa Gabi Balint a debutat la Naţională pe stadionul din Medgidia (video)

02 Oct 2015 5988

De la Farul, lângă Gullit şi van Basten Un star olandez a vrut să-l înfieze pe juniorul constănţean Georges Mihai (galerie foto)

19 Sep 2015 8699