Litoral TV Trupa Antract a concertat în Constanța

Constănțenii care au vrut să fugă de cotidian, au ales să petreacă seara trecută alături de Trupa Antract. Artiștii au susținut un concert inedit într-un club din oraș, unde fanii au fost în extaz cântând și dansând pe melodii bine cunoscute.  Prezența băieţilor de la Antract, la Constanța, a  creat extaz printre fanii de la malul mării, aceştia venind în număr mare la întâlnirea cu trupa favorită. Cei prezenți la concert au fost încântați cu hituri precum Lucid, Dezbrăca-te de tine sau Dacă pleci, piese ce au rămas în continuare în topul preferințelor.
Puși pe distracție, fanii constănțeni au cântat și au dansat timp de două ore fără oprire,  fiind încântați de revenirea trupei Antract pe piața muzicală.

“Super a fost. Ne-am distrat, am dansat, am cântat [...] a fost WOW”, a spus o fană Antract.
“Foarte frumos. Extraordinar. Este prima oară când venim aici și ni s-a părut extraordinar. Am fost foarte încântați”, a spus alt fan Antract.
“Foarte frumos [...] mi-a plăcut la maxim și dacă aș mai avea ocazia aș mai veni de câte ori vor fi în Constanța”, ne-a declarat o fană a trupei.

“Un public care ne-a pus fluturi în stomac ceea ce se întâmplă foarte rar. Spre surprinderea mea, constănțenii știu versurile pieselor și nu numai versurile pieselor vechi, ci și versurile pieselor noi pe care le-am făcut. Vrem să revenim cât de curând la Constanța”, a declarat Paul, solistul trupei Antract.
La finalul concertului, publicul a fost răsplătit cu fotografii și autografe oferite ca amintire de către membrii trupei. Aceștia le-au  promis fanilor că vor reveni cât mai curând la Constanța.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Antract, într-un concert live la malul mării

14 Apr 2015 2302

Antract concertează la Constanţa

29 Mar 2015 1947