Litoral TV Un nou Dream Team?

Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii este prima finalistă a Campionatului Mondial, ce are loc în Spania. Ieri seară, la Barcelona, campionii mondiali şi-au trecut în cont un nou succes categoric.

Ceea ce era de aşteptat, s-a întâmplat. Echipa Statelor Unite ale Americii a învins categoric Lituania, cu 96-68, în prima semifinală a Campionatului Mondial de baschet.

Europenii n-au rezistat decât în primul sfert şi, parţial, până la pauză, după care, pe teren, n-a mai existat decât o singură echipă, cea americană!

Noul Dream Team este la un singur meci de o performanţă unică în istoria baschetului american, câştigarea a doua titluri mondiale consecutive. Jucătorii cheie ai celor două echipe au fost Klay Thompson, cu 16 puncte, 3 recuperări şi 3 assisturi pentru americani, respectiv Mindaugas Kusminkas, cu 15 puncte, 9 recuperări şi un assist.

Americanii îşi aşteaptă adversara din finală, care se va decide în această seară, după a doua semifinală, Serbia – Franţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Start în cariera sportivă. Primul pas e de neuitat. Plin de emoții și de învățăminte

03 Nov 2023 1183

Fotbalistele de la Farul Constanța, două teste în capitală, în care au înscris de cinci ori (GALERIE FOTO)

13 Feb 2023 1592

Andreea Soare, numărul 1 la nivel național, și antrenorul ei, Andrei Baciu, la CS Medgidia. „Bun venit acestui dream - team!“ (GALERIE FOTO)

22 Jan 2022 3671

„Interesant exercițiu de imaginație!“ George Buricea a ales dream-team-ul la handbal al Constanței format din jucători români

10 Apr 2020 3818

Trei fotbalişti de la Academia Hagi, în echipa ideală a Puskas Suzuki Cup (galerie foto)

11 Jun 2019 2020