Stelian Dutu "PD-L este o forta"

La Navodari a avut loc, vineri, 14 martie, intalnirea membrilor PD-L pentru prezentarea candidaturilor la functia de primar in localitatile: Fantanele, Sacele, Corbu, Lumina, Valu lui Traian si Navodari.

Membrii si simpatizantii Partidului Democrat Liberal (PD-L), filiala Navodari, au participat, vineri, la o intalnire cu presedintele Stelian Dutu si membrii Biroului Judetean Constanta. Scopul reuniunii a fost prezentarea candidatilor PD-L la functia de primar pentru localitatile: Navodari, Sacele, Corbu, Lumina, Valu lui Traian si Fantanele. Presedintele PD-L, Stelian Dutu, a precizat ca "inca nu a inceput campania electorala, iar prezentarea candidatilor la functia de primar este doar pentru membrii si simpatizantii partidului". Rand pe rand au urcat pe scena candidatii care si-au prezentat pe scurt proiectele pentru localitatea respectiva. Pentru fiecare candidat in parte a fost realizat un sondaj de opinie care demonstra sansele fiecaruia pentru a castiga Primaria. Lupta va fi acerba, a precizat Dutu, atat pentru functia de primar, cat si pentru cea de consilier. Este necesar, a adaugat Dutu, ca primarul sa aiba Consiliul Local de partea sa pentru a-si duce la capat proiectele propuse in campania electorala. Pentru localitatea Fantanele candideaza, din partea PD-L-ului, Vasile Turcu, pentru Corbu - Vasile Halici, pentru Lumina - Gheorghe Besliu, la Sacele - Stefan Tuca, la Valu lui Traian - Florin Mitroi, iar la Navodari - actualul primar, Tudorel Calapod. Dutu a precizat ca la Primaria din Mihai Viteazu, candidatul va fi prezentat mai tarziu si va fi o surpriza. Presedintele PD-L-ului a declarat ca "acest partid este o realitate si o forta politica in judetul Constanta". Va trebui sa luptam, a adaugat Dutu, impotriva celor de la PSD si PNL, care folosesc tot felul de metode de cumparare a votului.

Calapod are 60% in sondaje

Presedintele PD-L-ului, Stelian Dutu, a declarat ca organizatia de la Navodari este una etalon. PSD a incercat sa blocheze finantarea orasului prin Consiliul Judetean Constanta, iar PNL - prin institutia Prefecturii. Cu toate greutatile si piedicile puse de consilierii PSD-PNL, a adaugat Dutu, Calapod a reusit sa reziste si sa isi continue activitatea. Primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod, a precizat ca a realizat mare parte din proiectele pe care si le-a propus: finalizarea lucrarilor la Casa de Cultura, executarea tramei stradale, canalizarea, iluminatul public, cat si dotarea scolilor din oras. Edilul a adaugat ca acestea sunt doar cateva proiecte realizate in cei patru ani. De asemenea, Calapod le-a amintit locuitorilor situatia dificila in care se gaseau cu totii in iarna lui 2004, cand nu aveau caldura si nici apa calda, solutionarea acestor probleme fiind, din 2005, o realitate. Ca atare, in sondajele de opinie, actualul sef al administratiei publice este cotat cu 60%, iar principalii sai contracandidati sunt cotati cu 10%, respectiv 6%.

Scris de: {autor}Violeta BODOLICA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu este păcăleală! De astăzi, 1 aprilie, se oprește furnizarea căldurii în municipiul Constanța

01 Apr 2024 709

Termoficare Constanța Avarie pe bulevardul I. C. Brătianu. Iată ce consumatori nu vor avea apă caldă și căldură

27 Mar 2024 620

Termoficare Constanța Apa caldă și căldura oprite în unele zone din municipiu în urma unei avarii

25 Mar 2024 943

Societatea Termoficare Constanța va începe citirea contoarelor de energie termică. Iată când

22 Mar 2024 650

Termoficare Constanța face un anunț de întrerupere a furnizării de apă caldă și încălzire. Zona vizată

19 Mar 2024 587

Termoficare Constanța Lucrări pe strada Răscoalei. Iată ce consumatori nu vor beneficia de apă caldă și căldură în perioada următoare

10 Mar 2024 580

Termoficare Constanța Ce constănțeni nu vor avea apă caldă și căldură începând de mâine?

06 Mar 2024 814

Avarie Termoficare Constanța! Mai mulți constănțeni nu au apă caldă și căldură

22 Feb 2024 810

Termoficare Constanța Revine apa caldă și căldura într-o zonă din municipiu

15 Feb 2024 742

Termoficare Constanța Revine apa caldă și căldura în unele zone din municipiu. Iată lista zonelor vizate

14 Feb 2024 885

O nouă avarie Termoficare Constanța! Mai multe puncte termice nu furnizează căldură și apă caldă

13 Feb 2024 748

Termoficare Constanța Revine apa caldă și căldura pe o stradă din municipiu

12 Feb 2024 853

Termoficare Constanța Fără apă caldă și căldură într-o zonă din municipiu. Iată care este aceea

12 Feb 2024 755

Termoficare Constanța Se oprește apa caldă și căldura pe o stradă din municipiu. Iată care este aceasta

11 Feb 2024 793

Termoficare Constanța Se oprește apa caldă și căldura în mai multe zone din municipiu. Iată lista străzilor vizate

11 Feb 2024 1090