9 august Cinci morti, intr-un accident, printre care si vicepresedintele PDL Medgidia

Cinci persoane si-au pierdut viata, intr-un accident rutier care a fost caracterizat ca fiind cel mai grav din ultimii cinci ani. Alte patru persoane au ajuns in stare grava la spital. Doua familii au fost distruse intr-o fractiune de secunda, iar trei copii au ramas fara parinti.

Sambata, 9 august, la ora 19.15, un Volkswagen Passat, cu numarul de inmatriculare CT-89-BOK, circula pe DN 3. La volan se afla Valentin Manea, de 29 de ani, din Constanta. Autoturismul circula pe banda a doua. In apropiere de Murfatlar, soferul a intrat in depasire pe contrasens. Nu a mai avut timp sa revina pe banda sa si a izbit in plin un Opel Vectra cu numarul CT-09-VMD, care circula regulamentar din sens opus. Impactul a fost cumplit. Cinci persoane, trei din primul autoturism si doua din al doilea, au murit pe loc. Soferii aflati in zona au oprit si au incercat sa-i ajute pe raniti, dar nu au putut face mare lucru. Au supravietuit impactului numai copiii, care au ajuns in stare grava la spital si in soc psihic, dupa ce asistasera la moartea violenta a parintilor lor. Se pare ca pasagerii din Volkswagen se indreptau catre Constanta, dupa ce petrecusera sambata intr-o padure. In al doilea autoturism se aflau sotii Constantin si Mariana Manea, vecina lor, Elena Isaica, de 39 de ani, si fiica acesteia, Ioana, in varsta de 16 ani. Pasagerii din Opel fusesera la plaja si se indreptau catre Medgidia, unde locuiau. Masinile au intrat in coliziune frontala si s-au tranformat intr-un morman de fiare. Sotii Manea au murit pe loc, iar Ioana Isaica a ajuns la spital in coma, sansele sale de supravietuire fiind minime. Pentru scoaterea victimelor din masini a fost necesara interventia echipajului de la descarcerare.

Partid, in doliu

Sotii Mariana si Constantin Manea au lasat in urma doi tineri de 18, respectiv 22 de ani, care sunt consolati si supravegheati in permanenta de prietenii lor. Majoritatea cunoscutilor au umplut apartamentul familiei Manea la aflarea teribilei vesti si sunt in continuare alaturi de cei doi tineri care au ramas fara parinti. Se pare ca, la momentul groaznicului accident, cei doi erau in masina cu nepotii Mihaela Manea, de 14 ani, si Silviu Manea, de 9 ani. Constantin Manea era militant penelist si ocupa functia de vicepresedinte al organizatiei locale PNL Medgidia. Familia Manea detinea restaurantul Balada, din zona Nord, Constantin Manea fiind seful restaurantului.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

anonim

10 Jun, 2011 13:46

numerele de inamtriculare ale masinilor sunt inversate`;)

Articole asemanatoare

Știri Constanța Șoferi drogați și băuți, ori cu permisul suspendat, depistați de polițiști în trafic – unul a provocat un accident

08 May 2024 211

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul din Săcele în care o victimă a decedat

08 May 2024 432

Județul Constanța Accident între un autoturism și un biciclist la ieșire din localitatea Săcele. O victimă a decedat

08 May 2024 527

Știri Constanța Dosar penal întocmit unui tânăr de 20 de ani. Acesta ar fi comis mai multe infracțiuni

07 May 2024 560

Oficial de la IPJ Tulcea despre accidentul în care au fost implicate două persoane din județul Constanța

07 May 2024 676

Două persoane din județul Constanța, rănite într-un accident în județul Tulcea! Mașina victimelor, în flăcări după impactul cu un copac (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 May 2024 1132

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul dintre Constanța și Valu lui Traian

06 May 2024 556

Constanța Pericol de explozie în stațiunea Mamaia. Intervin salvatorii

06 May 2024 640

Accident la intersecția străzilor Mangaliei cu Caraiman, în municipiul Constanța. Două autoturisme implicate (FOTO)

06 May 2024 1187

O mașină a intrat în peretele unei case, în municipiul Constanța

06 May 2024 482

Accident rutier grav în municipiul Galați! O victimă a decedat (FOTO)

05 May 2024 625

SUA Un șofer a murit după ce s-a izbit cu mașina de gardul Casei Albe

05 May 2024 457

O fetiță de 10 ani a fost rănită în urma unui accident rutier în Cumpăna, județul Constanța

04 May 2024 826

Accident rutier pe strada Ștefăniță Vodă, Constanța. S-a spart și o conductă de gaz (FOTO+VIDEO)

04 May 2024 3001

Băut și fără permis de conducere s-a izbit cu mașina de un copac, în județul Tulcea. Ce alcoolemie avea șoferul?

04 May 2024 705