Constanta la Red Bull Flugtag

outdoor_disa_stars.jpg

Red Bull Flugtag revine pentru a treia oară în România. Mai exact, pe19 septembrie, la Bucureşti, cele mai năstrusnice aparate zburătoare vor decola spre apele învolburate ale Dâmboviţei.

Şi cum Constanţa nu putea rămâne mai prejos, „Outdoor Disa-Stars" au început deja lucrul în „hangar" pentru a-şi reprezenta cu mândrie oraşul. Şi ar trebui să fie mândri pentru că au fost aleşi să participe dintre alte 500 de echipe curajoase care au trimis schiţe spre participare.

Pentru că vin de la mare, nu ar fi putut să „zboare" decât cu o hidrobicicletă cu... aripi. Nu este chiar hidro-avion, însă pe aproape, iar membrii echipei îşi consideră maşinăria ca fiind „cel mai avansat aparat de zbor pe distanţe scurte".

Florin (pilotul), Cosmin, Mircea şi Andreea s-au apucat deja de „meşterit" pentru că mai este mai puţin de-o lună până când vor urca pe rampa Red Bull Flugtag şi vor ameriza în Dâmboviţa.

Concurenţa este acerbă, pentru că 44 de echipe au primit permisul de zbor pe 19 septembrie. Aşadar, constănţeni, încurajaţi-vă echipa. Au nevoie de aplauzele voastre şi mai ales de... vorbe bune.

Doar nu vreţi să cedaţi în faţa altor oraşe precum Azuga, Bacău, Braşov, Campina, Cluj Napoca, Sibiu, Timişoara, Ploieşti, Târgovişte sauchiar Bucureşti?

Sursa: www.constantablog.net


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.