Razboi intru Cuvant

Profeţiile părintelui Arsenie Boca despre România “România va fi înconjurată de flăcări… Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urma. Vă vor cerne”

11.jpgNOTA: Este de ştiut că toate proorociile atribuite Părintelui Arsenie Boca - nu numai cele incluse în selecţia de aici, pe care le-am socotit cele mai credibile - provin nu din scrierile sale, ci din relatări ale unor martori/ ucenici, iar validitatea sau veridicitatea lor este strict în funcţie de fidelitatea cu care aceştia au transmis mărturiile lor. Le-am exclus pe cele care aparţineau din start unor surse îndoielnice sau cu iz neortodox). Nădăjduim totuşi că cele de faţă, certificate şi de clerici care sunt urmaşi duhovniceşti ai părintelui Arsenie, reprezintă mărturii autentice şi, în orice caz, avertismente şi povăţiri de folos sufletelor noastre.

* Spunea odată cineva: „Părinte, Ceauşescu strică bisericile". „Nu el, mă, ci păcătele omenirii" - i-a răspuns Părintele. (Maria Matronea, Sibiu)

* Odată, la Dragănescu, am stat de vorba cu Părintele Arsenie în biserică şi când să ies către poartă, cam pe lângă fântână, Părintele s-a oprit in fata mea şi mi-a zis: „Măi, hai să-ţi spun ţie ceva, că ştiu că tu nu mă spui la nimeni". Şi continuă: „Hai, să-ţi spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte ţări comuniste vor face paşnic trecerea de putere de la comunism la capitalism - ca şi când dai cămaşa de pe tine şi iei altă cămaşă - numai România va face trecerea prin vărsare de sânge şi vor muri mulţi". L-am întrebat pe Părintele dacă voi muri si eu. Atunci, sfinţia sa s-a aşezat către Răsărit, cu mâinile împreunate, ca şi când s-ar fi rugat (nu cum fac preoţii, cu mâinile în sus). A stat aşa, cu faţa către cer, vreo 15 minute. Mi-a spus, apoi, că nu voi muri la revoluţie, dar ca „asta" va muri în ziua de Crăciun. L-am întrebat: „Care asta?". „Asta, mă, care ziceţi voi ca nu vi-l mai schimba Dumnezeu". Am întrebat încet: „Ceauşescu, Părinte?". Dânsul mi-a zis: „Da, mă, asta. Şi voi muri şi eu, cu vreo 3 săptămâni înaintea lui". (Biliboaca Matei, Savastreni)

* Un cumnat, Ovidiu, a fost închis, pe vremea lui Ceauşescu, pentru trecerea frauduloasa a graniţei. Am fost cu sora mea, Nela, la Părintele Arsenie ca să-i spunem. Părintele ne-a zis: „Să-i pară bine ca n-a fost puşcat". Apoi s-a întors către lume şi a zis: „Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări". Părintele nu prea era de acord să-ţi părăseşti ţara.

Înainte de revoluţia din 1989 Părintele ne-a spus că miroase a praf de puşcă şi aşa a fost. Ne-a mai spus că o sa ne pască un mare cutremur şi blocurile din Bucureşti vor ajunge ca şi cutiile de chibrituri.

Părintele Arsenie a fost şi rămâne în inimile noastre ca un sfânt. Acum mergem la mormântul Părintelui Arsenie şi ne rugăm acolo şi de câte ori îl chemăm în rugăciune, el ne ajută şi ne ocroteşte. (Viorica Farcaş, 48 ani, Voila)

* Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziua, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or sa ne ocupe pe noi?", iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc". (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mures)

 http://www.razbointrucuvant.ro/2011/11/28/profetiile-parintelui-arsenie-boca-despre-romania-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-imi-pare-rau-ca-sunteti-cei-pe-urma-va-vor-cerne-%E2%80%9D/

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fenomen astronomic spectaculos, vizionat de români. Eclipsă totală de lună

21 Jan 2019 311

Bacău Un mort şi cinci răniţi după ce un microbuz a căzut într-o râpă

20 Jan 2019 308

Numărul deceselor cauzate de gripă creşte cu rapiditate. 20 de oameni au murit până în prezent

20 Jan 2019 230

Eveniment astronomic spectaculos Eclipsă totală de lună în România. Când va putea fi văzută

20 Jan 2019 400

„Suntem la un pas de epidemie" Se înmulțesc cazurile de gripă. Numărul deceselor a ajuns la 18

19 Jan 2019 381

Interviu online cu dr. Costin Scurtu, directorul Muzeului Naţional Militar „Regele Ferdinand I“ Filiala Constanţa „Istoria noastră se scrie în fiecare zi şi avem datoria să o ducem mai departe pentru generaţiile care vor veni“

19 Jan 2019 944

Știați că.... Jucătorul de tenis Horia Tecău împlinește 34 de ani

19 Jan 2019 112

Reuniunea directorilor politici în domeniul apărării din țările membre ale UE, la Bucureşti

18 Jan 2019 196

Trei cutremure în România în câteva ore. Unul mai mare decât celălalt

18 Jan 2019 1034

Filosofia „Made in Constanţa“ continuă la BC Athletic. Echipa Gladiatorilor din Tomis, în primele 12 din România

18 Jan 2019 326

Echipa de rugby CS Năvodari întâlneşte Griviţa Bucureşti în primul meci din turneul play-off

18 Jan 2019 366

Murfatlar România a intrat în faliment. Noul termen, în martie

17 Jan 2019 223

„Chintesenţa democraţiei într-o singură frază - voi lupta până la ultima mea picătură de sânge, ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine“. Ion Raţiu

17 Jan 2019 207

Editorial Ţinutele alese de femeile ministru la preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România. Păreri pro şi contra

17 Jan 2019 494

Mihai Fifor „Decizia istorică de azi a CCR trebuie să repună lucrurile pe făgaşul lor firesc”

16 Jan 2019 205