Razboi intru Cuvant

Profeţiile părintelui Arsenie Boca despre România “România va fi înconjurată de flăcări… Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urma. Vă vor cerne”

11.jpgNOTA: Este de ştiut că toate proorociile atribuite Părintelui Arsenie Boca - nu numai cele incluse în selecţia de aici, pe care le-am socotit cele mai credibile - provin nu din scrierile sale, ci din relatări ale unor martori/ ucenici, iar validitatea sau veridicitatea lor este strict în funcţie de fidelitatea cu care aceştia au transmis mărturiile lor. Le-am exclus pe cele care aparţineau din start unor surse îndoielnice sau cu iz neortodox). Nădăjduim totuşi că cele de faţă, certificate şi de clerici care sunt urmaşi duhovniceşti ai părintelui Arsenie, reprezintă mărturii autentice şi, în orice caz, avertismente şi povăţiri de folos sufletelor noastre.

* Spunea odată cineva: „Părinte, Ceauşescu strică bisericile". „Nu el, mă, ci păcătele omenirii" - i-a răspuns Părintele. (Maria Matronea, Sibiu)

* Odată, la Dragănescu, am stat de vorba cu Părintele Arsenie în biserică şi când să ies către poartă, cam pe lângă fântână, Părintele s-a oprit in fata mea şi mi-a zis: „Măi, hai să-ţi spun ţie ceva, că ştiu că tu nu mă spui la nimeni". Şi continuă: „Hai, să-ţi spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte ţări comuniste vor face paşnic trecerea de putere de la comunism la capitalism - ca şi când dai cămaşa de pe tine şi iei altă cămaşă - numai România va face trecerea prin vărsare de sânge şi vor muri mulţi". L-am întrebat pe Părintele dacă voi muri si eu. Atunci, sfinţia sa s-a aşezat către Răsărit, cu mâinile împreunate, ca şi când s-ar fi rugat (nu cum fac preoţii, cu mâinile în sus). A stat aşa, cu faţa către cer, vreo 15 minute. Mi-a spus, apoi, că nu voi muri la revoluţie, dar ca „asta" va muri în ziua de Crăciun. L-am întrebat: „Care asta?". „Asta, mă, care ziceţi voi ca nu vi-l mai schimba Dumnezeu". Am întrebat încet: „Ceauşescu, Părinte?". Dânsul mi-a zis: „Da, mă, asta. Şi voi muri şi eu, cu vreo 3 săptămâni înaintea lui". (Biliboaca Matei, Savastreni)

* Un cumnat, Ovidiu, a fost închis, pe vremea lui Ceauşescu, pentru trecerea frauduloasa a graniţei. Am fost cu sora mea, Nela, la Părintele Arsenie ca să-i spunem. Părintele ne-a zis: „Să-i pară bine ca n-a fost puşcat". Apoi s-a întors către lume şi a zis: „Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări". Părintele nu prea era de acord să-ţi părăseşti ţara.

Înainte de revoluţia din 1989 Părintele ne-a spus că miroase a praf de puşcă şi aşa a fost. Ne-a mai spus că o sa ne pască un mare cutremur şi blocurile din Bucureşti vor ajunge ca şi cutiile de chibrituri.

Părintele Arsenie a fost şi rămâne în inimile noastre ca un sfânt. Acum mergem la mormântul Părintelui Arsenie şi ne rugăm acolo şi de câte ori îl chemăm în rugăciune, el ne ajută şi ne ocroteşte. (Viorica Farcaş, 48 ani, Voila)

* Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziua, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or sa ne ocupe pe noi?", iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc". (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mures)

 http://www.razbointrucuvant.ro/2011/11/28/profetiile-parintelui-arsenie-boca-despre-romania-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-imi-pare-rau-ca-sunteti-cei-pe-urma-va-vor-cerne-%E2%80%9D/

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jilţul pe care va sta Papa Francisc la Iaşi a fost făcut manual de un tâmplar român

21 Apr 2019 86

Fed Cup 2019 Simona Halep, victorie împotriva Carolinei Garcia!

21 Apr 2019 363

România și Franța sunt la egalitate după prima zi în semifinala de Fed Cup

20 Apr 2019 494

Laude în presa franceză la adresa Simonei Halep după victoria de la Fed Cup „A fost pur şi simplu prea puternică”

20 Apr 2019 515

Cristian Cojocaru - „Am dovedit că se poate“ Rugbyștii de la Tomitanii Constanța, succes mare în deplasare cu Dinamo București

20 Apr 2019 1173

UPDATE. Simona Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic în primul meci al zilei de la Fed Cup în două seturi

20 Apr 2019 582

Traseul drogurilor pe apă. De unde pleacă şi cum ajung pe litoralul românesc al Mării Negre. Cocaină în valuri şi prin nisip (galerie foto)

20 Apr 2019 3676

Simona Halep joacă prima pentru România în semifinala de Fed Cup cu Franţa

19 Apr 2019 444

Traian Băsescu, chemat la ÎCCJ. Magistrații vor decide dacă vor deschide un dosar mai vechi care îl vizează

19 Apr 2019 424

Cutremur, în România, aproape de miezul nopţii. Al doilea de ieri. Primul fusese înregistrat imediat după miezul nopţii

19 Apr 2019 458

Dispar calificativele la clasele I - III, dar și profesorii de educație fizică și limbi străine. În dezbatere, o nouă „arhitectură“ a educației (galerie foto)

19 Apr 2019 512

Platformele Facebook și Whatsapp au picat în această după amiază. Afectați și utilizatori din România

18 Apr 2019 614

Un creator de modă român va crea veşmântul liturgic pe care Papa Francisc îl va purta la ceremonia de la Şumuleu Ciuc

17 Apr 2019 355

Protest al transportatorilor în Piața Victoriei din București. Ce revendicări au manifestanții (galerie foto)

17 Apr 2019 393

Au fost constatate zeci de probleme Tunelul pietonal din staţia CF Constanţa va fi reabilitat (document + galerie foto)

17 Apr 2019 899