Piept de pui cu prune

img.jpgIngrediente:

1 piept de pui mare
200 g prune
100 g cascaval
50 g pesmet
4 linguri ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

1.Taiati pieptul de pui in felii cat mai subtiri pe care le bateti apoi cu ciocanul pentru snitele.Condimentati-le si puneti-le suprapuse pentru 15 minute la frigider.

2.Spalati prunele,scoateti-le samburii si,in locul acestora puneti cate un cubulet de cascaval.Infasurati prunele astfel umplute intr-o foaie de piept de pui.

3.Prindeti rulourile cu scobitori sau ata alimentara sa nu se desfaca.Prajiti-le in ulei,pe toate partile,in tigaie sau coaceti-le la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.