Sondaj de opinie Ar fi utilă o trecere de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București din Constanța?


  • Deși au fost depuse nenumărate cereri, până în prezent nu s-a primit niciun răspuns sau soluție din partea autorităților competente.
Locuitorii din zona ICIL din orașul nostru sunt tot mai nemulțumiți de lipsa de reacție din partea autorităților locale în ceea ce privește necesitatea unei treceri de pietoni între intersecția de la ICIL și strada București. Deși au fost depuse nenumărate cereri, până în prezent nu s-a primit niciun răspuns sau soluție din partea autorităților competente.

"Am depus nenumărate cereri privind necesitatea unei treceri de pietoni, fără niciun răspuns", declară un locuitor din zona ICIL.

Până când autoritățile vor răspunde cererilor locuitorilor din zona ICIL, ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu întrebarea:Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:

ConstanțaAtenție șoferi! Circulație restricționată în intersecția de la ICIL pentru desfășurarea lucrărilor de asfaltare

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.