Sondaje de opinie

Sondaj de opinie Credeţi că este oportună dotarea poliţiştilor din trafic cu camere video?

Zilele trecute, poliţiştii de la Brigada Rutieră din capitală au primit camere video cu ajutorul cărora îi înregistrează audio şi video pe cei traşi pe dreapta.
 
Momentan, doar 40 de dispozitive au fost achiziţionate şi date spre folosinţă poliţiştilor, însă toţi oamenii legii vor fi dotaţi cu un astfel de aparat dacă îşi găseşte utilitatea în teren.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea:Sondajul s-a încheiat la data de 20 noiembrie 2017.
 
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Alex

13 Nov, 2017 20:09

Este o masura buna si pt. politist si persoanele/evenimentele cu care politistul intra in contact. Un mijloc de protectie siveridic in a proba evenimente/fapte.

ion

13 Nov, 2017 13:31

Bună ziua Ar fi o soluție pentru descurajarea demenților de bani gata de a produce evenimente tragice, dar ar trebui coroborată și cu montarea de camere de supraveghere trafic pe principalele artere și intersecții și sancționarea contravențională a celor care comit erori fără a fi opriți - cu excepția celor care comit fapte, accidente grave de domeniul penalului. P-V de contravenţie transmis la domiciliu prin serviciul de taxe şi impozite, iar neachitarea acestuia să ducă automat la suspendarwea dreptului de a conduce pe 30 de zile. Echipamentul folosit de agenții de la rutieră să fie conectat la internet astfel va putea fi urmărit în timp real și ar putea fi eliminate posibilitățile de corupere a acestora. În rest să auzim de bine.

Anghel

13 Nov, 2017 09:50

Da este o idee foarte buna.Toți polițiștii care acționează în teren obligatoriu sa fie dotați. Cu astfel de aparate.sa se vadă comportamentul celor controlați în trafic și a nu mai exista suspiciuni ca polițiștii îi opresc în trafic abiziv.

Articole asemanatoare

Polițiștii tulceni, dotați cu camere video. Proiectul, finanțat de statul elvețian (video)

20 Feb 2018 860

Sondaj de opinie 80 la sută dintre respondenţi cred că este oportună dotarea poliţiştilor din trafic cu camere video

20 Nov 2017 528

Polițiștii români ar putea fi dotați cu camere video pe uniforme!

20 Sep 2015 798

Produse electronice contrafăcute confiscate în Portul Constanţa Sud-Agigea

09 Jun 2015 701

Un club de fițe din Mamaia, pe mâna hoților. Vezi ce s-a întâmplat

28 May 2014 3334

Ce recomandă poliţiştii constănţeni pentru mini-vacanţa de Rusalii

22 Jun 2013 636

Vreţi o vacanţă în siguranţă? Respectaţi sfaturile poliţiştilor

06 Aug 2012 617