A filmat-o în timp ce făceau sex, iar ea i-a scos inima din piept ”pentru a o vedea”!

Un cuplu din Bangladesh părea fericit. Spunem părea, căci în realitate s-a dovedit că lucrurile nu stăteau chiar așa. Fatema Akhter, în vârstă de 21 de ani, a decis să se răzbune pe iubitul ei, pentru că a refuzat să o ia de nevastă și a filmat toate momentele lor de intimitate.

Mai mult, Fatema le-a spus anchetatorilor că a găsit în calculatorul iubitului ei, Emdadul Haq Shipon, de 28 de ani, filmulețe în care el apărea întreținând relații intime cu alte femei, scrie Daily Mail. Furioasă, tânăra și-a plănuit crima în cel mai mic detaliu. L-a adormit cu somnifere și apoi i-a tăiat gâtul și i-a deschis pieptul, ”pentru a-i vedea inima” şi a scos-o afară. Pentru crima comisă, Fatema a fost condamnată la moarte.
 
"Se întâmplă rar ca o femeie să fie condamnată la moarte în ţara noastră. Acest caz reprezintă o excepţie. Ea a recunoscut în faţa judecătorului că l-a ucis pentru că a refuzat să se căsătorească şi că a filmat-o în timp ce făceau sex, fără ca ea să îşi fi dat acordul", a declarat procurorul care s-a ocupat de caz, Quazi Shabbir Ahmed.
 
Judecătorul a condamnat-o luni pe femeie la pedeapsa cu moartea prin spânzurare.

Dacă se va merge până la capăt şi va fi spânzurată, ea va deveni prima femeie omorâtă în acest mod în Bangladesh. 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.