A murit directorul CFR Marfă, Dragoş Drăghici

Directorul CFR MARFĂ, Dragoş Drăghici, a murit, în această seară la spitalul Elias, unde era internat de câteva zile, anunţă REALITATEA TV.
Dragoş Drăghici era internat în urma unui atac cerebral."Dragoş Drăghici se află internat din seara de 28 ianuarie, cu hematom intraparenchimatos cerebral prin ruptura unei malformaţii arteriovenoase complexe, cunoscută de mai mulţi ani. A fost operat de urgenţă pe 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral şi oprirea sângerării", a spus profesorul dr. Doina Dimulescu.
umele directorului CFR Marfă apare în dosarul în care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), este urmărit penal pentru cumpărare de influenţă, după ce i-ar fi dat avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie pentru transportarea cărbunelui, organizată de Complexul Energetic Oltenia.
Gruia Stoica a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii anticorupţie şi va fi prezentat joi Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, iar avocatul Doru Boştină a primit interdicţie de a părăsi ţara, acesta fiind acuzat de trafic de influenţă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

CFR MARFA

02 Feb, 2014 22:54

Cauza : lipsesc 1000 de vagoane din fier, cati euro costa ele la fier vechi ?...urmeaza si Gruia Stoica !...In cele 10 porunci spune sa nu furi, etc., ei bine....asa apar accidentele vasculare sau infarcturile miocardice ! Cine nu fura sta foarte bine cu sanatatea si mai prost cu...banii, dar...asta este, cinstit si curat !

Articole asemanatoare

Atelier Olah SRL, specializată în activități de arhitectură, preluată de Drăghici Sergiu Tudor

27 Oct 2023 794

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 31 august 2020

01 Sep 2020 2726