Adrian Despot-„Ne-a marcat pe toţi. E o traumă colectivă”

 
Până de curând, Adrian Despot nu a vorbit foarte mult despre incendiul din clubul Colectiv. Solistul trupei Vița de Vie se afla în noaptea groazei în local pentru a asculta concertul rock, al trupei Goodbye To Gravity.
 
Adrian a ieșit printre primii din club, dar el s-a întors pentru a încerca să-i scoată şi pe alţii de acolo. A scăpat relativ întreg fizic, dar recunoaşte că a fost foarte marcat de cele întâmplate. Cu toate astea, el nu se simte un erou, chiar dacă a scos din flărări mai mulţi răniţi.
 
„Ne-a marcat pe toţi. E o traumă colectivă. O traumă cu care va trebui să trăim. Va trebui să avem grijă să nu se mai întâmple. Erau oamenii mei, erau viaţa mea, făceau parte din viaţa mea. Am încercat să stau cât mai mult cu copiii mei, asta a fost cea mai bună terapie pentru mine. Mă simt foarte bine în preajma copiilor. După Colectiv s-a născut un alt Adrian Despot, pe care nu am reuşit încă să îl cunosc. Îmi trebuie timp. Pentru mine nu s-a terminat. Am în continuare prieteni în spitale, copii care au fost la concert şi sunt în stare gravă. Nu suport durerea. Simt nevoia să ajut oamenii, să schimb lucrurile pe care pot să le schimb. Cred că fiecare e făcut pentru ceva, eu simt să ajut prin acţiuni umanitare. Foarte mare greutate s-a pus pe umerii mei. Nu sunt un erou, am făcut ce am făcut pentru că acolo se afla familia mea”, a declarat Adrian Despot, pentru Pro TV.
 


Sursa foto: Facebook - Adrian Despot

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știați că...Mălina Olinescu ar fi împlinit 47 de ani?

29 Jan 2021 1068

#citeşteDobrogea „Io, Mircea, mare voevod şi domn...“. 601 ani de la moartea primului unificator al Dobrogei cu Ţara Românească. Lucrări din Biblioteca Virtuală ZIUA de Constanţa

31 Jan 2019 2147

Adrian Despot, după consultările de la Palatul Cotroceni

06 Nov 2015 1916

Iohannis discută cu societatea civilă, la Cotroceni

06 Nov 2015 1847

Adrian Despot - Şi colegul meu de la Viţa de Vie a fost în Colectiv

04 Nov 2015 2188

Agerpres.ro Adrian Despot – „Peste mine au căzut mulți oameni; am reușit să trag o fată afară”

03 Nov 2015 1634

Se anunţă un show de zile mari Viţa de Vie concertează în Goblin

09 Dec 2014 1926