Asasinul Mafiei, Campionul, Faraonul Asasinate la comandă la Constanţa? O tânără din judeţul Tulcea face dezvăluiri

O practică înspăimântătoare este tot mai vizibilă pe conturile de socializare: indivizi dubioşi cer asasinarea unor persoane şi promit drept recompense sume mari de bani, scrie pe portalul său protv.
Ca într-un film cu mafioţi, o grupare de interlopi terorizează mai multe familii şi încearcă astfel să-i intimideze pe membrii lor.
Uneori postează fotografii cu persoanele vizate, printre care şi copii. În felul acesta obţin taxe de protecţie sau constrâng diverse tinere, unele chiar minore, să se prostitueze în străinătate, mai precizează protv.
"Ofer recompensă pe toata familia - suma de 80.000 de euro, urgent".
Aşa sună una dintre oferte, însoţita de fotografiile victimelor. Printre acestea şi un copil de doi ani. Tânăra care este ţinta ameninţărilor, alături de tatăl, mama şi sora ei de 15 ani, spune că totul a început în urmă cu două luni. Un individ pe care îl cunoaşte de multa vreme i-a spus că vrea să o ducă în străinătate să se prostitueze.
"Zicea că se scot trei mii de euro pe noapte, "o mie cinci sute eu, o mie cinci sute tu!" şi am zis nu", a povestit fata.
Numărul de telefon al fetei a apărut la anunţurile de videochat din ziare.
Victima: Eu pe unul singur îl cunosc.
Reporter: Ai făcut videochat pentru ei?
Victima: Nu. Mi-au zis, da, că aş fi făcut videochat, prostituţie. Nu-i adevărat.
Tânăra susţine că în spatele ameninţărilor promovate pe conturile de socializare se află o grupare extrem de periculoasă cu încrengături din România spre toată Europa.
 
Victima: Au terorizat o fetişoara de la Constanţa, au terorizat-o în aşa hal încât s-a aruncat de pe un pilon în mare. Asta vor să îmi facă şi mie.
Reporter: Cine sunt ei, cu ce se ocupă ei?
Victima: Conduc bordeluri cu prostituţie, în afară, unde-i legal: Germania, Spania, Anglia, Qatar.
"Eu am informat autorităţile. Şeful de post a venit, a anunţat şi el mai sus superiorii şi deja cazul este în cercetare, în supraveghere", a spus Viorel Chiriţă, primarul comunei I.C.Brătianu, Tulcea.

Indivizii au nume de scenă făcute să impresioneze: Asasinul Mafiei, Campionul sau Faraonul. Toţi apar în fotografii cu arme şi bani.
"Poliţiştii postului de politie I.C. Brătianu au fost sesizaţi de o tânără din localitate în legătură cu o infracţiune de ameninţare. S-au demarat cercetările şi s-a întocmit dosar penal", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Daniela Condrea.
Cazul nu este singular. Vizate au fost şi familii din Galaţi, Constanţa sau Tulcea. Unii dintre interlopi s-ar afla în străinătate sau chiar în penitenciar.
Filmul poate fi accesat pe stirileprotv.ro.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.