Au băut de seara până dimineaţa Conflict între cheflii, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa

Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi, duminică, prin 112, de o  tânără din Constanţa, cu privire la faptul că P. Daniel, de 28 de ani, a fost agresat.
 
Echipa de cercetare deplasată la faţa locului, pe bulevardul Aurel Vlaicu, a identificat tânărul, care era vătămat corporal uşor şi care a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la SCJU Constanţa pentru îngrijiri medicale, rămânând internat pentru investigaţii.
 
Partea vătămată se afla într-o vădită stare de ebrietate şi nu a putut da relaţii cu privire la împrejurările comiterii agresiunii.
 
De asemenea, la faţa locului au fost identificaţi şi N. Iulian de 27 de ani şi B. Ionuţ Marcel de 33 de ani, cunoştinţe ale părţii vătămate. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, se pare că cei trei bărbaţi au consumat băuturi alcoolice, de sâmbătă seara până duminică dimineaţa, într-un bar.
 
Părăsind localul şi ajungând pe bulevardul Aurel Vlaicu, între bărbaţi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia P. Daniel a fost agresat minor, fără a i se pune viaţa în pericol. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 5 din Constanţa în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Imaginea are rol strict demonstrativ

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.