Au fost găsite cadavrele celor opt persoane aflate la bordul unui elicopter militar dispărut în Nepal

 
Armata nepaleză a anunțat astăzi că a găsit trupurile neînsuflețite ale celor opt persoane aflate la bordul unui elicopter militar american, dispărut marți în Nepal în cursul operațiunilor de salvare a supraviețuitorilor unui seism produs în aceeași zi în zona localității Charikot, relatează AFP, citat de Agerpres.

Elicopterul UH-1Y Huey transporta șase pușcași marini americani și doi militari nepalezi atunci când a dispărut într-o regiune muntoasă din nord-estul țării. 

'Forțele nepaleze și americane au găsit cele opt cadavre la locul accidentului în această dimineață', a declarat generalul nepalez Binoj Basnyat. Americanii și nepalezii examinează epava pentru a încerca să determine cauza accidentului. 

Bucăți din elicopter au fost reperate într-o pădure situată la aproximativ 70 kilometri nord-est de Kathmandu. Militari au ajuns pe jos la locul accidentului și două elicoptere au reușit să aterizeze în această regiune muntoasă în condiții de vânt puternic.Sursa: Agerpres 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tragedie pe aeroportul din Nepal. Trei oameni au murit şi alţi patru au fost răniţi după ce un avion și un elicopter s-au ciocnit

14 Apr 2019 1020

Cel puțin șapte cățărători au fost uciși de o furtună violentă care le-a distrus tabăra din munții Himalaya

13 Oct 2018 1602

Patru oameni au murit Un elicopter care transporta ajutoare umanitare s-a prăbuşit

02 Jun 2015 1433

Nu există supraviețuitori Elicopterul militar american prăbușit în Nepal, distrus complet

15 May 2015 1405

Epava elicopterului american prăbuşit în Nepal, reperată

15 May 2015 1338

Un elicopter al pușcașilor marini americani, dat dispărut în zona cutremurului din Nepal

12 May 2015 1307