„Baronul drogurilor” El Chapo ar fi vizitat SUA după evadare

 
Joaquin „Chapo” Guzman zis și „El Chapo” sau  „baronul drogurilor” a reușit să intre clandestin în SUA de două ori, după evadarea sa timp de cinci luni în 2015, a declarat fiica sa cotidianului The Guardian.
 
El Chapo îi oferise fiicei sale o casă în California și la scurt timp după acest cadou a venit de două ori să vadă locuința. Acest lucru l-a declarat chiar fiica sa, Rosa Isela Guzman Ortiz într-un interviu publicat ieri de cotidianul The Guardian.
 
Însă Rosa nu a precizat data exactă a acestor vizite și nici cum a reușit tatăl său să treacă frontiera, spunând chiar ea amuzată că l-a întrebat pe El Chapo cum a reușit să fac acest lucru, însă el nu i-ar fi răsuns.
 
Tot ea a mai explicat că evadarea tatălui său a fost „rezultatul unui acord” asigurând că Guzman a finanțat campaniile unor importanți politicieni, iar aceștia, în schimb, l-au protejat.
 
Vă reamintim că, El Chapo, „baronul drogurilor”, a evadat în luna iulie a anului trecut dintr-o închisoare mexicană printr-un tunel săpat pe sub dușul celulei sale, fiind prins ulterior la începutul lunii ianuarie.
 


Sursa foto: usmagazine.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE El Chapo, „baronul drogurilor”, ar fi evadat din nou

31 Jan 2016 7569

Cea mai căutată cămașă din lume

14 Jan 2016 1785

Baronului drogurilor „El Chapo", evadat în iulie, a fost arestat

08 Jan 2016 2197

Recompensă uriaşă pentru prinderea baronului drogurilor din Mexic

14 Jul 2015 2014