Incredibil Bătaie cu cuţite şi spray lacrimogen. 16 pacienţi au fost evacuaţi din saloane

 
Şaisprezece pacienţi din saloane ale Spitalului Bârlad au fost evacuaţi, astăzi, timp de câteva ore, în urma unei altercaţii izbucnite între mai mulţi bărbaţi veniţi în vizită la un bolnav, după ce unul dintre aceştia a folosit un spray lacrimogen, Poliţia intervenind pentru aplanarea conflictului. Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, altercaţia a izbucnit într-unul din saloanele Secţiei de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă Bârlad între doi bărbaţi veniţi în vizită la un pacient, împreună cu mai multe rude, pe fondul unui conflict mai vechi între aceştia, existent de pe vremea când munceau în străinătate.
La un moment dat, unul dintre ei, un tânăr de 22 de ani, a scos un cuţit şi l-a rănit la mână pe celălalt bărbat, în vârstă de 41 de ani. În altercaţie a intervenit şi un alt tânăr, de 30 de ani, care a folosit un spray lacrimogen, cu care a pulverizat atât în salon, cât şi pe holul Secţiei de Chirurgie. În acel moment, s-a iscat o panică generală, cadrele medicale solicitând sprijinul agenţilor de pază aflaţi la intrarea în unitatea medicală, precum şi pe cel al Poliţiei, prin intermediul numărului de urgenţă 112. Astfel, zeci de poliţişti şi jandarmi au intervenit la spital pentru aplanarea conflictului. Odată cu intervenţia poliţiştilor, au fost evacuaţi 16 pacienţi dintr-unul din tronsoanele Secţiei Chirurgie, unii dintre aceştia, dar şi cadrele medicale care se aflau la momentul conflictului în zona respectivă, beneficiind de îngrijiri medicale. Mulți bolnavi și cadre medicale au început să tușească de a substanța iritantă, având nevoie de medicație pentru alergie, după cum a declarat directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Gabriela Daniş. După evacuarea saloanelor, mai multe infirmiere, dotate cu echipamente de protecţie, au început să aerisească spaţiile unde se pulverizase cu spray lacrimogen, pacienţii revenind în secţie după câteva ore.
Toţi scandalagii au fost duşi la audieri. "Poliţiştii de investigaţii criminale fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

EXCLUSIV Scandal într-o clădire în construcție din zona Tomis Nord din Constanța! Echipaje SMURD și de Ambulanță, chemate în ajutor (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 May 2024 628

IPJ Constanța Bărbații implicați în scandalul din seara de Florii, sub control judiciar

30 Apr 2024 374

IPJ Constanța Scandal în seara de Florii – bătaie și amenințări cu cuțitul, după mai multe pahare de alcool

29 Apr 2024 717

Scandal de amploare în cartierul Henri Coandă din Constanța! Mai multe persoane, implicate (GALERIE FOTO+VIDEO)

28 Apr 2024 2454

Județul Constanța Oficial de la Parchet - 60 de zile sub control judiciar pentru bărbatul implicat în scandalul din Eforie Nord

23 Apr 2024 409

IPJ Constanța Pentru bărbatul implicat în scandalul de la Eforie Nord, Judecătoria Constanța a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile

22 Apr 2024 538

Noi informații legate de scandalul din Eforie Nord, județul Constanța (VIDEO)

22 Apr 2024 1190

Scandal într-un local din Eforie Nord! Un bărbat a ajuns după gratii

21 Apr 2024 800

Județul Constanța Conflict într-un local din Eforie Nord. Iată ce au constatat polițiștii

21 Apr 2024 531

Scandal între doi bărbați, în Constanța! Unul dintre ei avea droguri asupra sa

12 Apr 2024 645

Oficial al IPJ Constanța despre cazul scandalului de noaptea trecută (VIDEO)

11 Apr 2024 691

Două persoane bătute în Constanța. Scandalul ar fi pornit de la un telefon

11 Apr 2024 937

Scandal pe bulevardul Tomis, în Constanța. Ce spun polițiștii (FOTO+VIDEO)

11 Apr 2024 2647

UPDATE Scandal într-un parc din Constanța! Doi tineri s-au luat la bătaie! Polițiștii au deschis o anchetă (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Apr 2024 1497

Constanța Doi bărbați reținuți în urma unui scandal într-o sală de jocuri din localitatea Ovidiu

05 Apr 2024 560