Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, se simte mai bine

Bobbi Kristina Brown, descoperită fără semne vitale în cada din reşedinţa ei, pe 31 ianuarie, se simte mai bine şi a deschis ochii pentru prima dată de când a fost conectată la aparatele de menţinere a funcţiilor vitale, a anunţat una dintre mătuşile ei, informează Mediafax.

Descoperită în stare de inconştienţă în cada din vila ei, fiica lui Whitney Houston se afla de peste o săptămână în comă şi conectată la aparatele de respiraţie asistată. Potrivit mai multor tabloide americane, Bobbi Kristina ar fi urmat să fie deconectată de la aparatele care o menţineau în viaţă în noaptea de miercuri spre joi, pe 11 februarie, în ziua în care s-au împlinit exact trei ani de la decesul mamei sale, relatează Mediafax.

Informaţia, publicată pe 10 februarie de TMZ şi New York Post, a fost dezminţită în ziua următoare de familia tinerei. În plus, una dintre mătuşile ei, Leolah Brown, a infirmat toate zvonurile şi a anunţat cu ocazia unui interviu acordat pentru Fox 5 Atlanta că Bobbi Kristina "se simte mai bine".

„A deschis ochii. Krissi se simte bine, acum. Cu adevărat!", a spus Leolah Brown, citată de huffingtonpost.fr.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: zap2it.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.