Stiri calde

Campania „Curățăm Constanța Noastră” la start. Acțiunea se va desfășura pe tot parcursul lunii octombrie

Mai sunt doar câteva zile până la startul campaniei ”Curățăm Constanța Noastră”, cea mai amplă iniţiativă de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător din oraşul nostru, organizată de Primăria Municipiului Constanța. 
 

”Ajunsă deja la cea de-a șaptea ediție, acțiunea se va desfășura pe tot parcursul lunii octombrie, iar în tot acest timp vor avea loc activități de înfrumusețare a orașului nostru. 
Vor fi efectuate acțiuni de ecologizare şi igienizare a întregului municipiu, iar lucrările vor fi împărțite pe zone în care se va interveni conform unui program bine stabilit.
Cositul spațiilor verzi, salubrizarea și igienizarea cartierelor și parcurilor, plantarea de pomi și flori sau reabilitarea de fațade deteriorate sunt doar câteva dintre acțiunile care vor fi efectuate în cadrul campaniei “Curățăm Constanța Noastră” - au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.  

Sunt invitați să participe la curățenia de toamnă a orașului Constanța toți locuitorii, fie că vorbim despre voluntari, agenți economici, instituții de stat sau private, asociații de proprietari și cluburi sportive.

”Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.
Doar împreună putem avea orașul pe care ni-l dorim: curat, civilizat, modern, european, așa că oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare, este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro  și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus” - au mai transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la faţa locului Cratere în sensul giratoriu din zona Lidl de pe şoseaua Mangaliei din Constanţa. Cine trebuie să le astupe (galerie foto)

19 Apr 2019 434

Zeci de arbuști ornamentali vor înfrumuseța municipiul Constanța. În ce zone sunt plantați (galerie foto)

03 Apr 2019 543

Doi foşti angajaţi ai unei primării din judeţ, condamnaţi definitiv

26 Mar 2019 533

Lista trecerilor de pietoni unde Primăria Constanţa va monta sisteme de iluminat pentru evitarea accidentelor (document+galerie foto)

20 Mar 2019 2145

Atenție, șoferi! Apar schimbări în traficul din municipiul Constanța. Cum se va circula pe strada I.L. Caragiale, la intersecția cu strada Th. Burada

13 Mar 2019 735

Post vacant la Primăria Poarta Albă, judeţul Constanţa. Cine poate participa

28 Feb 2019 885

Atenție, șoferi! Strada București din municipiul Constanța va fi închisă circulației mâine

25 Feb 2019 624

Posturi vacante la Primăria Eforie, judeţul Constanţa

25 Feb 2019 1007

Posturi vacante la Primăria Medgidia, județul Constanța. Cine poate participa

23 Feb 2019 1013

Municipiul Constanţa, sub atenționare cod galben de vreme rea. Mai multe sărăriţe, pregătite să intervină (galerie foto)

22 Feb 2019 1142

Un constănţean îşi va repara maşina pe banii Primăriei Constanţa

22 Feb 2019 683

Trei parcări au fost amenajate pe aleea Lăcrămioarei din Constanța. În ce zone vor mai fi amenajate locuri de parcare (galerie foto)

21 Feb 2019 737

Curtea de Conturi, în control la Primăria Constanţa! Municipalitatea vrea să recupereze de la Herarconi peste un milion de lei

18 Feb 2019 746

Caz şocant. Secretarul unei primării, găsit spânzurat într-o școală

13 Feb 2019 682

Prefectura Constanţa, proces câştigat în instanţă

13 Feb 2019 1450