Ce a „trecut” şi ce „nu a trecut” la şedința ordinară a CLM Medgidia

Consiliului Local Municipal Medgidia s-a întrunit ieri, de la ora 17.00, în şedinţă ordinară. În sală au fost prezenţi 18 din cei 19 consilieri, absent motivat fiind Dănuț Dumitru Cotîrlă.

Pe ordinea de zi au fost 13 proiecte de hotărâre, din care nouă au fost aprobate, mai exact următoarele:
- „Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2015”
- „Aprobarea organigramei și statutului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2015”
- „Aprobarea reorganizării rețelei școlare a unităților de învățământ de pe raza municipiului Medgidia, pentru anul școlar 2015 – 2016”
- „Aprobarea P.U.Z. „Campus locuințe sociale, municipiul Medgidia, str. Dezrobirii, nr. 15”
- „Aprobarea reconstituirii Comisiei locale de ordine publică a municipiului Medgidia”
- „Aprobarea documentației privind organizarea și desfășurarea pășunatului pe raza municipiului Medgidia”
- „Aprobarea completării domeniului privat al municipiului Medgidia”
- „Respingerea Contractului de Cadru de Asociere privind finanțarea serviciilor sociale destinate protecției și promovării drepturilor copilului și ale persoanei adulte cu handicap și stabilirea contribuției unităților administrativ teritoriale la finanțarea acestor servicii nr. D85851/23.12.2014”
- „Evaluarea performanțelor profesionale individuale ale Secretarului Municipiului Medgidia, pentru perioada 01.01 – 31.12.2014.”

Două din cele 13 proiecte de hotărâre nu au întrunit cvorumul prevăzut de lege în urma votului, mai exact „Aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pentru anul 2015” și „Aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al municipiului Medgidia imobilului teren în suprafață de 793mp, identificat cadastral sub nr.102329.

În același timp, două dintre proiectele de pe ordinea de zi au fost retrase de inițiator, „Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al S.C. Apollo Ecoterm S.R.L. Medgidia pe anul 2015” și „Aprobarea participării Municipiului Medgidia ca membru fondator la Asociația de dezvoltare intercomunitară „Biroul European al Regiunii Sud-Est”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.