Ce legătură are Constanţa cu filmul The Expendables 3

O maşină cu numere de Constanţa apare în filmul The Expendables 3. O fotografie cu maşina din Constanţa a fost postată pe Facebook de Rainhold Nucu, care menţionează că Expendables 3 este un film bun de urmărit.

The Expendables 3 este un film de acțiune american, lansat în august 2014. Filmul este regizat de Patrick Hughes, după un scenariu scris de Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt și Sylvester Stallone, scrie Wikipedia. Potrivit sursei citate, acesta este un sequel pentru filmul din 2012, The Expendables 2, și-i prezintă pe protagoniștii din seria precedentă - Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews și Arnold Schwarzenegger. Adițional filmul îi mai are în distribuție pe Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Kelsey Grammer, Kellan Lutz, Ronda Rousey, Victor Ortiz, Glen Powell și Robert Davi.

Povestea filmului prezintă grupul de mercenari "The Expendables" intrând în conflict cu traficantul de arme Conrad Stonebanks (Mel Gibson), co-fondator al grupului The Expendables, care este decis să distrugă echipa.

sursă: Facebook, Rainhold Nucu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

st3fun

11 Aug, 2014 22:42

pe la minutul 54.00 :)

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.