Cei de la Discovery Networks vor realiza un documentar despre tragedia din club Colectiv

 
Potrivit unui comunicat transmis de Discovery Networks, compania media lucrează în România la realizarea unui documentar despre tragedia din clubul Colectiv, în urma căruia au murit 63 de persoane, iar alte câteva zeci au fost rănite.
 
Documentarul va avea premiera în România pe Discovery Channel în această primăvară, iar difuzarea mesajelor comerciale va fi întreruptă pe toată durata difuzării, se mai arată în comunicatul citat.
 
Materialul își propune să prezinte în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în noaptea respectivă în clubul bucureștean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele, scrie agerpres.ro.
 
„Ca povestitor apreciat și urmărit la nivel mondial, este parte din misiunea Discovery să ofere telespectatorilor săi producții relevante despre evenimente cu impact major la nivelul societății, mai ales atunci când există și o componentă educativă. În acest caz, considerăm că povestea din Colectiv merită și trebuie spusă, pentru a avea o imagine cât se poate de cuprinzătoare asupra faptelor petrecute în noaptea respectivă”, declară Paul Welling, Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA, conform aceleiași surse.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tragedia din Club Colectiv. Puteți viziona, aici, filmul realizat de Discovery (video)

16 Mar 2016 2048

Documentar, în premieră, despre COLECTIV, dezastrul care a cutremurat România pe Discovery Channel

06 Mar 2016 1729

În curând va apărea o nouă televiziune

23 May 2014 1272

Oferta de vară de la Romtelecom - cea mai cuprinzătoare grilă de canale Discovery Networks, inclusiv, în exclusivitate, noul ID Xtra

21 May 2014 1541