Chrysler furat din Italia, descoperit la frontieră, la Ostrov

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat la Ostrov un autoturism marca Chrysler, în valoare de aproximativ 4.000 de euro, care figurează ca fiind furat din Italia, informează Biroul de presă al Gărzii de Coastă. În Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-a prezentat, azi-noapte pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean, în vârstă de 43 ani, domiciliat în Italia, care se afla la volanul unui autoturism Chrysler, cu numere de Italia.
 
În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul figurează în baza de date ca fiind furat din Italia din iunie 2014. Conducătorul auto a declarat că a achiziţionat autoturismul, fără a cunoaşte că acesta este furat. Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
 
În schimb, la Vama Veche poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria, pentru care conducătorul auto a prezentat la control un certificat de inspecţie tehnică periodică fals.
 
Proprietarul, un tânăr de 24 de ani din Constanţa a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte faptul că respectivul document este fals.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.