Cine este bărbatul care a agresat-o pe jurnalista de la B1Tv la plimbarea celor de la Antena 3

B1 TV încearcă să afle cine este persoana care a agresat-o pe jurnalista postului de televiziune la pilmbarea inițiată de cei de la Antena 3, denumită plimbarea libertății.

În acest sens, cei de la B1 Tv a distribuit un mesaj pe facebook cu poza bărbatului și următorul text: "Dacă aveţi detalii despre persoana din imagine, vă rugăm să ne scrieţi ori să ne sunaţi la numărul 021/599.66.55. "Bărbatul" a agresat o jurnalistă a postului B1 TV. Vă mulţumim pentru sprijin!".

Cu privire la acest incident, reporterul Cristi Dorombach, cel care i-a luat apărarea Mădălinei Dicu de la B1 Tv, afirmă: ”Nu a fost numai un individ, a fost o grupare de agitatori care au venit și pur și simplu au atacat și îmbrâncit orice altă echipă a oricărei alte televiziuni ce relata de aici. Câțiva oameni au venit, au făcut cerc în jurul reporterilor și au început să îi agreseze și să îi lovească. Am intervenit în momentul în care Mădălina a luat un picior în spate, în acel moment am intervenit și am tras de acolo o persoană care era recalcitrantă și mai departe alte persoane au venit și ne-au dat la o parte. Nu au fost forțe de ordine în zonă, după cum se poate vedea sunt doar câțiva agenți de la poliția rutieră. La câteva minute bune au apărut trei jandarmi".

De asemenea, postul B1 TV va depune o plângere împotriva persoanei care a lovit-o pe jurnalistă. În acest sens, va pune la dispoziție autorităților imaginile cu bărbatul care a comis respectiva agresiune.

Amintim că jurnaliștii de la Antena 3 alături de peste 800 de persoane se plimbă în zona Palatului Cotroceni în semn de protest cu privire la confiscarea Antenelor și condamnarea la 10 ani de închisoare a lui Dan Voiculescu.

sursă foto: B 1 Tv

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sorina Matei a fost concediată şi lansează acuzaţii la adresa celor care conduc din umbră B1 TV

01 May 2015 2013

Volumul scris după confruntarea dintre Iohannis și Ponta Mădălina Pușcalău lansează cartea „Înfruntarea finală”

28 Apr 2015 1528

Ludovic Orban „De data asta i s-a înfundat lui Mazăre”

17 Mar 2015 1927

Scandal la B1tv. Andreea Pora-”Dacă nu se încetează cu răgetele...” Sorina Matei l-a dat afară din emisiune pe Codrin Ștefănescu (video)

23 Dec 2014 3854

B1 TV Surse - Șederea în SUA a lui Nicușor Constantinescu nu a fost prelungită

12 Oct 2014 2784